DOLAR 32,3740
EURO 34,9623
ALTIN 2.325,52
BIST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Zona Ağrısına Ne İyi Gelir?

11.06.2020
A+
A-

Zona ağrısına ne iyi kazanç? Zona, en acı verici rahatsızlıkların başında gelen. Farklı nedenlerden dolayı ortaya çıkmakta. Birdenbire çok çare yolu var. Kuşkusuz bunların içinde en çok merak edilen; nebati olan yöntemler. Bunların neler olduğunu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Zona Nedir?

Zona; herpes zoster adıyla tanıdık, duyusal sinir hücrelerinin olduğun yeri ağrılı bir biçimde tutan ve döküntüye niçin olan bir hastalıktır. Çoğunlukla ortaya çıkışı esnasında fazla şiddetli sancı görülür. Bunun yanı sıra kişide ayrıca halsizlik keza de ateşe sebebiyet vermektedir. Hastalığın diğer belirtilerinin arasında öbek öbek olarak tanımlanmış olan kızarıklar dikkat çeker. Keza fazla şiddetli bir kaşıntı da laf konusudur. zaman zaman lenf bezlerinde şişme de görülmüştür.

Zona Ağrısı Nasıl Geçer?

Zona ağrısına ne iyi kazanç: Özel bir biçimde hazırlanan kür ile bu sorundan kurtulmak muhtemel. 1 tutam değin melisa otu, 5 ya da 6 adet karabaş otu ve son olarak 1 bardak dolusu kaynamış olan suyun kullanımı şarttır. Otları suyun içine katın ve demleyin. 7 dakika sonradan bunu alarak süzün. Arkasından akşam yemeğinden derhal önce yiyin. Arada minimum birkaç saatlik boşluğun olması gerekiyor. Bunun yanı sıra yemek yemek sonrasında içmek de mümkündür. Meyan kökü ile zona ağrısı tedavisi laf konusudur. Çünkü bu bitki doğaldır. İki esas faydası vardır. Bunlardan birisi iltihabın kesilmesini karşılamak biçiminde iken diğeri ise ağrının ortadan kaldırılmasıdır. Bundan nedeniyle zona hastaları göre fazla sık kullanılır. Meyan kökünü hoş bir biçimde kaynatmak şarttır. Hemen arkasından ılık bir haldeyken bunu alın ve zonanın olduğu yerlere sürün. Bu konuda yapılmış olan birçok araştırma ve deneyimler, bu metodun işe yaradığını kanıtlamıştır. Zona ağrısının giderilmesi konusunda sarımsak son derece bambaşka bir yere sahiptir. Gönder olarak ağrıyı yok eder. Elbette ürünün ham bir biçimde tüketilmesi gerekir. Ayrıntılarıyla doğal bir antibiyotik olmasından nedeniyle avantaj sağlar. Zona tedavisi için aynı zamanda balın kullanımı da mümkündür. Bal, insanların bağışıklık sistemini güçlendirme konusunda kanıtlanmış olan etkiye sahiptir. Zona hastalığı olan şahısların sabahları bal yemesi öğüt edilir. Ama tercih edilecek olan ürünün ayrıca doğal keza de katkı maddesi madde içermemesi her daim öğüt edilir. Böylelikle daha iyi bir sonuç olmak mümkündür.

Zona Çeşitleri Nelerdir?

Zona çeşitleri aralarında bulunan Ramsey Hunt; özellikle dış kulak olarak tanıdık yerde ortaya çıkar. Bunun tedavisinin yapılmaması durumunda yüz felci söz konusu olabilir. Oral zona ise burun, çene, diş ve yanakta görülür. Kranial zona; boyun ve baş kısmını miktar. Son olarak alın, göz ve boyunun çevresinde görülen zona türlerinin de olduğunu anında ifade edelim. Zona ağrısına ne iyi kazanç: Bilhassa karabaş ve melisa otundan hazırlanmış olan kürü uygulamak netice verir.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.