DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C

Zhenxiong İlçe Halk Hastanesi’nde Bıçaklı Saldırı: On Kişi Hayatını Kaybetti

Zhenxiong İlçe Halk Hastanesi’nde meydana gelen bıçaklı saldırıda on kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili detaylar ve gelişmeler burada.

07.05.2024
A+
A-

Zhenxiong İlçe Halk Hastanesi’nde Gerçekleşen Bıçaklı Saldırıda On Kişi Hayatını Kaybetti

Zhenxiong İlçe Halk Hastanesi'nde Gerçekleşen Bıçaklı Saldırıda On Kişi Hayatını Kaybetti

Çin’in Yunnan eyaletinin kuzeydoğusundaki Zhenxiong İlçe Halk Hastanesi’nde meydana gelen bıçaklı saldırıda en az on kişi hayatını kaybetti ve 23 kişi yaralandı. Devlet medyası, saldırının ayrıntılarına ilişkin fazla bilgi vermezken, olayın yerel saatle öğleden sonra 1.20’de gerçekleştiğini doğruladı.

Xinhua devlet haber ajansının raporuna göre, “Olay, yerel bir hastanede meydana geldi ve saat 13.20 itibarıyla hayatını kaybedenlerin sayısı 10’dan fazla, yaralı sayısı ise oldukça fazla.”

Devlete ait The Paper haber sitesinde yayımlanan fotoğraflarda, hastane lobisinde elinde bıçakla bir adamın görüldüğü, başka bir kişinin ise kendini büyük bir sopa ile savunmaya çalıştığı belirtiliyor.

Guizhou TV’nin yaptığı açıklamaya göre, olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Yetkililer, saldırının nedenlerini ve detaylarını araştırmaya devam ediyorlar. Bu korkunç olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemleri ve hastane güvenliği konusunda endişeler artmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.