DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Yüz gençleştirme estetikleri

30.05.2020
A+
A-

Yüzünüzü daha da güzelleştirmek için ve çeşitli sebeplerden ortaya meydana çıkan estetik sorunları gidermek için estetik cerrahinin sunduğu çok sayıda estetik işlem var. Yüzdeki hacim eksiklikleri, kırışıklıklar, göz torbaları veya nezaret morlukları dahil hepsine estetik cerrahide size yerinde bir tedavi seçeneği mevcut. Bundan Başka kişiye göre ameliyatlı ve ameliyatsız seçenekleriyle. Peki, neler yaptırabilirsiniz?

Yüz gençleştirme estetikleri

Dudak dolgunlaştırma

Doğuştan ince dudaklı ya da yaşlanma gibi nedenlerle dudakları eski hacmini kaybeden cümbür cemaat dudak dolgunlaştırma estetiğinden faydalanabilir. Venüs tipi dudak dolgunlaştırma ile minimal dozlarda dolgu enjeksiyonu ile dudağınızı her yerde şekillendirebilirsiniz. Bunun için hyalüronik asit dolgusu veya yağ enjeksiyonu tekniğinden faydalanılır. Dudağınızın daha aşağı ve üstü birbiriyle düzenli ışık halkası getirilebilir. Konturları bariz hale getirebilirsiniz. Dudak dolgunlaştırma işleminin sonuçları hiç beklemeden hemencecik görünür ülkü gelir. İşlemden hemen sonra jurnal hayatınıza hiçbir sorun yaşamadan devam edebilirsiniz.

Kırışık tedavisi yaptırabilirsiniz

Yüz ve boyun bölgesindeki bütün kırışıklıkların tedavisi ameliyatsız ve ameliyatlı teknikler ile çare edilebilir. Botoks ve dolgu enjeksiyonu teknikleri ile yüzünüzdeki kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz. Göz çevresi, alın ve kaş arasındaki mimik kırışıklıkları veya dudak kenarlarındaki gülümseme kırışıklıkları yok edilebilir. Yerçekimi ve yaşlanmaya alt oluşan yüz sarkmaları da ileri boyutta değilse botoks ve dolgu enjeksiyonu ile eğer ileri boyutta ise yüz germe ameliyatları ile düzeltilebilir.

Elmacık kemiklerinizi dolgunlaştırabilirsiniz

Düz ya da içe çökük bir yanak yapısına ya da sarkmış yanaklara sahipseniz dolgu enjeksiyonundan faydalanılır. Elmacık kemikleri çıkık ışık halkası getirilirken eğer yanakta sarkma varsa yüz germe ameliyatı da gerekebilir. Elmacık kemiğinin yapısı ve yanağın durumuna göre her iki teknikte birisi ya da ikisi ansızın kombine bir şekilde kullanılabilir.

Çene estetiği yaptırabilirsiniz

Küçük ve geride duran bir çene yapınız varsa ve yüzünüzle orantısız bir dış görünüş oluşturuyorsa çene estetiği ile yüzünüzü daha cazibeli bir hale getirebilirsiniz. Çenenin konumu ve boyutu yüz güzelliğinde epeyce etkili bir rol oynar. Burnun ve alnın olduğundan daha çıkık durmasına bile yol açabilir. Bir Takım burun sorunlarının giderilmesinde sadece çeneyi belirgin ışık halkası getirmek bile tatmin edici olabilir.

Düşük kaşlarınızı kaldırabilirsiniz

Kaş düşüklüğü ihtiyar, bitkin ve dertli bir görünüme niçin olur. Botoks enjeksiyonu ile kaşlarınızı kaldırabilir, daha genç ve devingen bir görünüme kavuşabilirsiniz. Eğer ileri düzeyde bir kaş düşüklüğü sorunu varsa cerrahi tekniklerle de kaş, alınla birlikte yukarı çekilerek kaldırılabilir.

Gözaltı morluğu giderilebilir

Işık dolgusu ile gözaltı morlukları tedavisinde oldukça etkili sonuçlar elde edilmektedir. Işık dolgusunda özel uçlu enjeksiyon iğneleriyle botoks ve vitaminden oluşan özel bir karışım enjekte edilir.

Burun estetiği de yaptırabilirsiniz

Burnunuzda şekil bozuklukları varsa estetik cerrahide ameliyatlı ve ameliyatsız tekniklerden faydalanabilir. Rinoplasti ameliyatları ile burundaki sorunlar giderilebilir. Dolgu ve botoks enjeksiyonuyla ameliyatsız bir şekilde düzeltilebilir. Estetik cerrahi her geçen gün geliştirdiği yeni teknolojiler ile yüzünüzü daha genç ve daha hoş göstermenin yollarını arıyor. Siz de alanında bilirkişi bir estetik cerrahına artan bir şekilde kendinize özel çare tekniklerinden faydalanabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.