DOLAR 32,2708
EURO 34,7686
ALTIN 2.400,36
BIST 10.191,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

YouTube, Benimle Evde Kal projesini hayata geçirdi! insanların evde kalmasına desteklemek nedeniyle harekete geçen YouTube, “Benimle #EvdeKal” isimli özel…

25.04.2020
A+
A-

Youtube.com/evdekal adresinden ulaşılabilen kanal, kullanıcıların favori içerik üreticileri ile birlikte bereketli ve neşeli vakit geçirmelerini sağlayacak ilgi çekici ve varlıklı içerikler sunuyor. Öğrencilerin eğitimlerini evde sürdürdüğü bu dönemde projeye özel, eğitim içerikli oynatma listeleri de yer alıyor.

#EvdeKal ve Benimle Yemek Yap: Evde kolaylıkla yapabileceğiniz nefis ve pratik tarifleri keşfedin.

#EvdeKal ve Benimle Müzik Dinle: En aktüel yerli ve yabancı müzikleri dinleyin & canlı konserler izleyin.

#EvdeKal ve Benimle Dijital Ebeveynliği KeşfetÇocuğunuzun ekran dilekçe süresinin arttığı bu günlerde Dr. Hür Bolat ile Dijital Ebeveyn olma ipuçlarını öğrenin!

#EvdeKal ve Benimle Spor YapHiçbir teçhizat kullanmadan ya da sadece bir çift ağırlıkla evinizi kişisel spor salonunuz yapın.

#EvdeKal ve  Benimle Öğren: Evden eğitim sürecinizi online kaynaklar ile destekleyin.

#EvdeKal ve Benimle KeşfetVeri birikiminizi artırarak evde geçirdiğiniz zamanı bereketli ayla getirin.

#EvdeKal ve Benimle El İşi Yap: Pratik öneriler yardımıyla örgü örün, dikiş dikin, kesin, yapıştırın. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarın!

#EvdeKal ve Benimle Oyun Oyna: Video oyunlarına dair ipuçları ile kendi oyununuzu geliştirirken keyifli süre geçirin.

#EvdeKal ve Benimle İzle: Filmler, diziler, komedi ve spor programları ile evde geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın.

#EvdeKal ve Benimle Kendine İyi Bak: Evde geçirdiğiniz zamanda kendinize iyi davranmayı unutmayın.

Proje, eklenecek yeni içeriklerle daha da gelişecek

Benimle #EvdeKal projesi, gelecek aydan itibaren eklenecek yeni oynatma listeleriyle daha da genişleyecek. Projeye eklenecek olan içerik listeleri şöyle sıralanıyor:

#EvdeKal ve Benimle Yolculuk EtEvde kalmanız dünyayı keşfetmenize engel yok! Arkanıza yaslanın ve manzaranın tadını çıkarın.

#EvdeKal ve Benimle Meditasyon YapZihninizi temizleyin ve tazelenin. İçerik üreticilerinin rehberliğinde meditasyon yapın.

#EvdeKal ve Benimle Ders ÇalışTek başınıza ders çalışmakta zorlanıyorsanız birlikte zaman geçirebileceğiniz online arkadaşlar edinin!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.