DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Yerinde fiyatlı Mi Band geliyor! İşte özellikleri Uygun fiyatlı Mi Band müjdesi geldi. Xiaomi kadar kullanıcılara daha yerinde fiyata zeki bileklik…

24.04.2020
A+
A-

Yerinde fiyatlı zeki bilekliklerle kullanıcıların ilk tercihlerinden biri olan Xiaomi, daha uygun fiyatlı bir zeki bileklik üzerinde çalışmaya başladı. Ortaya çıkan haberlere kadar firma Mi Band 4C ismini verdiği modeli piyasaya çıkaracak. Ürün hakkındaki bilgiler HMSH01GE model numarası ismiyle belirlendi.

Bu model numarasına ait bir Bluetooth sertifikası da yayınlandı. Sertifikada ürünün markasının Redmi olduğu ve rapor tarihinin 4 Nisan 2020 olduğu göze çarpıyor. Yeniden bu sayfada ürünün Bluetooth 5.0 desteğine sahip olduğuna dair veri mevcut.

Akıllı bilekte 1.08 inç büyüklüğünde bir ekran bulunacak. Renkli olan bu ekranla birlikte uyku takibi, yürek ritmi takibi, özel hatırlatıcılar bulunacak. Hem bilekliğin 2 haftaya dek batarya süresine sahip olacağı söyleniyor.

Mi Band 4 fiyatı şu günlerde 190 – 200 TL aralarında değişim gösteriyor. Yeni zeki bilekliğin bu fiyattan daha uygun olarak piyasaya çıkabileceği belirtiliyor. Oysa ürünün hangi ülkelerde satılacağı şu lahza için süresiz. böylece Türkiye‘ye gelip gelmeyeceğini anlatmak şu lahza için zorlama.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.