DOLAR 32,5317
EURO 34,8626
ALTIN 2.441,40
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yeni yılda Galaxy S20 karşımıza çıkabilir! Galaxy S11 ailesinin ismi konusunda farklı iddialar ortaya çıktı. İsabetli sızıntılarıyla tanınan Ice…

25.12.2019
A+
A-

Bir süredir yeni Galaxy S11 ailesinin özellikleri sızdırılmaya devam ediyordu. Donanım ve tasarım özellikleri henüz tam olarak netleşmese de artık ortalama nasıl bir cihazla karşılaşacağımıza dair fikrimiz var. Fakat bugün de yeni Galaxy S11 ailesi ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya çıktı.

Twitter’dan yaptığı paylaşımlar ve isabetli sızıntılarıyla tanınan ünlü tipster Ice Universe, Samsung’un 2020 yılına özel Galaxy S11 yerine Galaxy S20 ismiyle yeni amiral gemisi cihazlarını sunacağını iddia etti. Cihazlar Galaxy S20 ismi ile gelirse, diğer senelerde nasıl bir sıralama izleneceği de oldukça büyük bir merak konusu.

Sızdırılan bazı raporlar şirketin isim sürecini S10, S20, S30, S40 diye devam ettireceğini söylerken, bazıları ise S20’den sonra tekrar S11, S12 şeklinde devam edeceğini iddia ediyor. Tabii ki bu sürecin tamamı iddialardan oluştuğu için yeni Galaxy ailesinin tanıtımına kalan sürenin biraz daha kısalmasını beklemeliyiz. Süre azaldıkça cihazın isim, donanım ve tasarım özellikleri de daha net olacak gibi duruyor.

Maliyetli Galaxy S11 Plus kamera özellikleri netleşiyor!

Yeni Galaxy ailesi hakkında hem tasarım hem de donanım sızıntıları gelmeye devam ediyor. Birçok farklı sızıntıyla karşımıza çıkan Samsung Galaxy S11 Plus kamera özellikleri sızdırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.