DOLAR 32,4025
EURO 34,7618
ALTIN 2.399,40
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yeni WhatsApp grup özellikleri kullanıcılara sunuldu

29.05.2018
A+
A-

1-2 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleşen Facebook Geliştirici Konferansı’nda Mark Zuckerberg, WhatsApp için de yeni özelliklerin geleceğinin haberini vermişti. Bu haber ile birlikte, beta test programına olan ilginin artması ve güncelleme sıklığı, CEO’nun sözlerini destekler nitelikte olduğunu gösteriyor. Ayrıca, konferansta yapılan açıklamada, ilginç bir detay da kullanıcıların gözünden kaçmadı. Gözden kaçmayan bu özellik, Facebook ve WhatsApp için sesli ve görüntülü çağrılar olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı açıklanmamıştı. 

28 Mayıs 2018 tarihinde yaptığımız haberle birlikte, bu özelliğin uygulamaya geldiğini ve özelliklerinin nasıl olacağını bahsetmiştik. Bu habere de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Büyük WhatsApp yeniliğine hazır olun!

WhatsApp hem Android hem de iOS platformları için yeniliklerine devam ediyor. iOS için WhatsApp grup sesli görüşme, Android için WhatsApp tümünü seç özelliği tüm kullanıcılar için yolda.

Uygulamaya gelen özellik, henüz test aşamasında olup, ilerleyen zamanlarda yeni güncellemeler alacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, 29 Mayıs 2018 tarihi itibari ile bazı kullanıcılara da sunuldu. Kullanıcılara sunulan bu özellik, WhatsApp üzerinden grupça sesli ve görüntülü çağrılar yapmaya imkanı sunuyor. Bu çağrı özelliği, su an için üç kişi ile sınırlı olup, ilerleyen zamanlarda artacağa benziyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.