DOLAR 32,5566
EURO 34,8396
ALTIN 2.431,83
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Yeni Pokemon oyunları geliyor!

15.11.2018
A+
A-

Bugüne kadar dünya çapında satılan 300 milyondan fazla Pokémon oyunu ve 800 milyondan fazla Pokémon GO yüklemesi ile 1999 yılında Avrupa’ya gelen Pokémon fenomeni, Cuma günü çıkacak Pokémon: Let’s Go, Pikachu!Pokémon: Let’s Go, Eevee! ile yoluna devam edecek..

Bu iki yeni ana Pokémon oyunu, Nintendo’nun dünya çapında 22 milyondan fazla satan ve her zaman, her yerde ve herkesle oynanabilen konsolu Nintendo Switch için özel olarak çıkacak.

Pokemon Go PvP moduyla geri dönüyor!

Pokemon Go PvP yani birbir saavaş moduyla aramıza geri dönmenin hesabını yapıyor. Bir süre önce takas sistemini devreye sokan oyun, bakalım bize başka ne sürprizler yapmış.

Pokémon GO oyuncuları, gerçek dünyada yakaladıkları seçkin Pokémon’larıakıllı cihazlarını Bluetooth Düşük Enerji bağlantısı üzerinden Nintendo Switch’e bağlayarak Pokémon: Let’s Go, Pikachu ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununa transfer edebilecekler.

Pokemon hikayesinin tadını çıkartın!

Bu yeni oyunlar ile birlikte, serinin 20 yıllık tarihindeki Pokémon oyuncuları ve Pokémon GO ile seriyi keşfedenlerin hepsi klasik bir Pokémon hikayesinde Pokémon Eğitmeni olmaya davet ediliyor.

Pallet Town‘daki yolculuğuna başlayan oyuncular, olabilecekleri en iyi Pokémon Eğitmeni olma yolunda çok sayıda Pokémon’la tanışacak, onları yakalayacak ve yetiştirecek.

Saatlerinizi yiyip bitirecek yeni Pokemon oyunları duyuruldu!

Uzun süredir dedikodu halinde olan, iki yıl öncesinin büyük fenomeni Pokemon Go ile orijinal Pokemon oyunlarını bir araya getirecek olan Pokemon Let’s Go duyuruldu. İşte ilk fragman!

Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition’a dayanan bir hikayede, oyuncuların Pokémon’dan faydalanmak isteyen Roket Takımı’nın hain planlarını engellemek için ortakları Pikachu ya da Eevee ile birlikte çalışması gerekecek. Hikaye bittikten sonra bile, yetenekli Usta Eğitmenlerle mücadele etmek, tüm 151 Pokémon‘u yakalamaya çalışmak gibi yapacak çok şey var.

Ayrıca, Pokémon GO’da yakalanan tüm Pokemon’lar Pokémon: Let’s Go, Pikachu ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununa transfer edilebilecek.

Arkadaşlarınızla beraber Pokemon macerasına ortak olun

Arkadaşlar ve aile eğlenceye katılabilir ve Support Play özelliği ile yardım edebilir. Örneğin; bu özellik sayesinde, iki kardeşin dünyayı tek bir Joy-Con ve bir Poké Ball Plus (ya da her biri tek bir Joy-Con) kullanarak birlikte keşfetmeleri mümkündür – her ikisi de yanına bir Pokemon alabilir.

Savaşlarda, her iki oyuncu da bir Pokémon’u kontrol edebilecek ve onlara üstünlük kazandıracak komutlar vererek, Poké toplarını aynı anda fırlatarak vahşi Pokémon yakalama şansını artırabilecekler.

Nintendo Switch konsolunun avantajı sayesinde, arkadaşlarınız ve aileniz, evlerinde televizyonlarında oynayabilir ya da Pokémon’u her zaman, her yerde yakalamak için seyahatlerinde yanlarında götürebilirler.

Poké Ball Plus ile daha önce hiç olmadığı gibi Pokémon yakalayın

Pokémon serisinde ilk kez oyuncular bir Pokemon Eğitmeni’nin yapacağı gibi bir Poké Ball Plus alıp basit bir atış aksiyonuyla Pokémon yakayabilirler. Poké Ball Plus,Pokémon: Let’s Go, Pikachu ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! oyununda Joy-Con yerine Pokémon yakalamak ve oynamak için kullanılan Poke topu şeklinde bir cihazdır.

Hareket kontrolüne sahip olmanın yanı sıra, Poké Ball ve oyuncular Pokemon’un topun içinde olduğunu hissedecek ve onu duyacaktır. Gerçekten bir Pokémon yakalamış gibi hissettiriyor!

Poké Ball Plus ayrıca Pokémon GO ile de uyumludur, bu yüzden bağlıyken, oyuncuların yakında bir Pokémon’un olup olmadığını öğrenmek için telefonlarına bakmaları gerekmemektedir.

Poké Ball Plus üzerindeki düğmeye basarak bir Poke topu atılır ve cihaz, oyuncuların atışının başarılı olup olmadığını anlamaları için ışık ve titreşim yayar. Poké Ball Plus, oyuncuların akıllı telefonlarına bağlı olduğu sürece seyahat ettikleri mesafeyi de ölçer, böylece yumurtaları kuluçkadan çıkartabilir veya Pokémon’larından şeker alabilirler.

Daha fazla eğlence için Pokémon Go’ya bağlanın

Pokémon GO ve Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokémon: Let’s Go, Eevee! arasında derin bir bağlantı var. Kanto bölgesinde Pokemon Go ile keşfedilen Pokemon’lar bu iki yeni Nintendo Switch oyununa katılabilir.

Pokemon Go

GO Park kompleksi Pokemon GO oyunu ile Pokémon: Let’s Go, Eevee senkronize edildikten sonra oyuncuların Pokemonları’nın vardığı yerdir. Burada oyuncular, Pokemonlarının koşup eğlendiğini görebilir.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu ya da Pokémon: Let’s Go, Eevee oyununda tek bir dosyaya bağlanan Pokemon GO hesaplarında sınırlama yoktur.Yani, oyuncular sadece kendi Pokemon GO hesaplarını bağlamakla sınırlı değiller, arkadaşlarından ve ailelerinden de Pokemon alabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.