DOLAR 32,2106
EURO 35,0833
ALTIN 2.472,01
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Apple kurucu ortağı Facebook’a veda ediyor!

09.04.2018
A+
A-

1985 yılında Apple ile yollarını ayıran Wozniak, Facebook ve benzer şirketlerin kullanıcılar tarafından oluşturulan kişisel verileri dikkatsizce kullandığının altını çiziyor. Hatta kendisi, kişisel veri toplanması ve verilerin reklamlar için kullanılması yerine platforma para ödemeyi tercih edeceğini bile ifade ediyor. Hatta geçtiğimiz hafta Facebook COO’su Sheryl Sandberg, sosyal ağ kullanıcılarının veriye dayalı reklamlar görmek istememeleri durumunda ödeme yapmak zorunda kalabileceğini paylaşmıştı.

Ek olarak Wozniak, kullanıcılarını ürün olarak görmediklerini ve bu şekilde bir skandala asla dahil olmayacaklarını vurgulayan Apple CEO’su Tim Cook’a da tam destek veriyor. Apple kurucu ortağı, Apple’ın insanlardan değil iyi ürünlerden para kazandığını söylüyor.

Tim Cook şaşırtıcı reklam açıklamasıyla gündemde!

Tim Cook, MSNBC ile gerçekleştirdiği röportajda Apple ile ilgili önemli bilgiler paylaşırken, reklamlar ile ilgili şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg tarafından veri skandalından dolayı 11 Nisan tarihinde House Energy and Commerce Committee önünde ifade verileceğini de not olarak düşelim. Kısacası, Facebook kurucusunu oldukça zorlu bir hafta bekliyor.

Mark Zuckerberg ifade verecek!

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’ün, yaşanan veri skandalından dolayı House Energy and Commerce Committee önünde ifade vereceği açıklandı.

:: Bu veri skandalı hakkında sizin düşünceleriniz neler? Facebook hesabınızı kapatacak mısınız?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.