DOLAR 32,2686
EURO 34,8393
ALTIN 2.424,22
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 22°C
Cum 23°C

Yeni iPhone modelleri için inanılmaz iddia!

08.06.2018
A+
A-

İddalara göre Apple, çift kamera yeteneklerini tek lens ile sunma planlarını özellikle düşük fiyatlı modellerinde sunmayı planlıyor. Bir diğer tahmin ise özelliğin önde yer alan selfie kamerasına getirilecek olması.

Piksel Derinliği Algılama ile Görüntü Sensörü” başlıklı bir Apple patenti ile ortaya çıkan bu yenilik oldukça teknik bir biçimde anlatılmış. Sistemin iki piksel içerisinde fotoğraf detektörleri oluşturabileceğinin ve bunun da derinlik gibi bilgiler toplamak için kullanılabileceğinin altı çiziliyor.

Benzer bir sistemin Google tarafından Pixel 2 modelinde kullanıldığını da hatırlatmak gerek. Tek lensli bir kamera ile Portre Modu’nda bokeh efekti ve ayrıca, potansiyel olarak HDR modunun oluşturulmasını sağlamak önemli bir yenilik olacak.

Her zaman olduğu gibi patentlerin her zaman gerçeğe dönüşemediğini belirtmek isteriz. Bu patent de 2013 yılına dayanan bir patentin devamı niteliğinde. Bu anlamda iPhone XI veya iPhone 9 gibi modellerde bu özelliği görme ihtimalimiz oldukça düşük.

Yeni iPhone görselleri sızdırıldı!

Apple’ın bu yıl tanıtması beklenen LCD ekranlı iPhone modeli için yeni duyumlar geliyor. Twitter’da sızıntılarıyla meşhur olan bir kullanıcı, bu yeni iPhone modelinin sızıntı resimlerini paylaştı!

Bazı Android akıllı telefonlar daha iyi fotoğraflar için üç kamera kullanımına giderken, şirketin tek kamera ile aynı yeteneği sunma yoluna gitmeyi başarması ise büyük dikkat çekebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.