DOLAR 32,2483
EURO 34,6782
ALTIN 2.401,96
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Bilgisayardan PUBG Mobil oynamak!

19.07.2018
A+
A-

Dünyaca ünlü oyun PUBG Mobil oyununu bilgisayar üzerinden oynamak için bir çok seçenek mevcut. Biz sizler için en çok tercih edilen iki seçeneği araştırdık ve listeledik.

Bilgisayardan PUBG Mobil oynamak!

PUBG ücretsiz oluyor!

Son zamanların en çok konuşulan ve en çok oynanan oyunu PUBG ücretsiz oluyor. 19 Nisan’da ücretsiz olacak yapıma ne kadar süre için erişebileceğiz? İşte detaylar!

1.Nox Player

Bu emülatörü kullanmak istiyorsanız öncelikle, Nox Player‘i sitesinden indirmelisiniz. Siteye gitmek için buraya tıklayınız.

Uygulamayı indirdikten sonra, uygulamanın Google Play Store’una gidip Google hesabınıza girerek Android mağazasından oyunu indirebilirsiniz.

2.Tencent tarafından yapılan emülatör 

PUBG Mobil‘in dağıtıcı firması olan Tencent, oyun ile yüzde yüz uyumlu Android PC emülatörü yaparak oyunculara büyük bir kolaylık sağlamış.

Bu emülatörde bilgisayar üzerinden oyunu oynamak için, fotoğrafta gördüğünüz gibi uygulamanın sağ üst köşesindeki + tuşuna basarak, buradan indireceğiniz PUBG Mobil APK dosyasını çıkan ekrandan seçerek uygulamada oyunu indirebilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

PUBG Mobil 0.5.0 güncellemesi

PUBG Mobile 0.5.0 güncellemesiyle birlikte, Miramar oyuna eklenirken, yeni araçlar ve silahlar da oyunculara açılıyor. Yeni harita PUBG Mobil’in Arcade modu tarafında şimdilik desteklenmiyor olsa da, önümüzdeki dönemde çıkacak güncellemelerle bu durum değişebilir.

Oyunun çehresini değiştiren ve mobil versiyonu orijinal oyuna yaklaştıran bu güncellemenin ardından, sırada ise etkinlik görevleri var. Bu etkinlik görevleri sayesinde çok daha kolay bir şekilde oyunda BP kasabileceğiz.

Daha iyi Ping oranı ve Lag giderme için:

Adım 1: İlk önce PUBG Mobile‘ı çalıştırın ve oturum açtığınızdan emin olun.

Adım 2: Giriş ekranında, ara yüzün en üstünde Sunucu kısmına girin. Avrupa veya Asya sunucusunu seçtiğinizden emin olun. Bu sunucular hem yeni eklendiği, hem de konum itibari ile yakın oldukları için size daha iyi bir ping oranı sağlayacaktır.

Not: Sistem dosyalarına müdahale edileceği ve ve 3.Parti bir yazılım kullanılacağı için tüm sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

:: PUBG Mobil’i bilgisayar üzerinden oynayacak mısınız?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.