DOLAR 32,4075
EURO 34,8058
ALTIN 2.403,31
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Yeni Galaxy M40 çıkış tarihi ortaya çıktı! Samsung tarafından atılan bir mail ile ‘Yeni Galaxy M40 çıkış tarihi netleşti’ yorumları yapıldı. Yeni…

11.11.2019
A+
A-

Samsung, yeni Galaxy M40 çıkış tarihi için kasım ayını işaret ediyor. 15 Kasım günü tanıtılması beklenen telefonun Galaxy M40 halefi olması bekleniyor. Modelin ismi Galaxy M50 olabilir. Yeni model tanıtıldığı zaman özellikle Hindistan gibi pazarlarda büyük bir etki yaratacak.

Samsung Hindistan ekibi yolladığı bir mail ile basın lansmanı hakkında bazı ipuçları vardı. Şirket, yeni M serisi modelinin lansmanı için sabırsızlandığını belirtti. Gönderilen maili aşağıda görebilirsiniz.

Galaxy M50 ismiyle gelmesi beklenen telefon gücünü Snapdragon 675’ten alacak. 6.3 inçlik Full HD+ delikli ekran ile gelecek olan telefonda Galaxy M40’tan daha estetik bir çentik kullanılması bekleniyor. Android 9 Pie tabanlı One UI arayüzü ile satışa çıkacak olan telefon, 3.500 mAh’lik bataryadan beslenecek.

Arkada üçlü kamera kurulumu ile gelecek olan telefonun ana kamerası 32 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Önde ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası konumlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.