DOLAR 32,2610
EURO 34,7666
ALTIN 2.405,30
BIST 10.238,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Oppo’dan yeni kablosuz kulaklık tasarımı! Oppo kulaklık pazarında daha etkili olmanın planlarını yapıyor olabilir. İşte Oppo’nun yeni kablosuz …

29.06.2020
A+
A-

Oppo kablosuz kulaklık konusunda, birincil başlarda tekrarladığı AirPods‘u andıran çizgisinden koparak kendine tutku bir tasarım üslubu oluşturmaya başladı. Çinli telefon markaları aralarında, tasarım konusunda önemli markalardan olan Oppo, yeni kablosuz patentinde de bu yeteneğini konuşturmuş gibi görünüyor.

Reno 4 ailesini tanıtan Oppo, Reno 3’e geri döndü

Oppo karşımıza Reno 3 ailesinin yeni üyesi ile çıktı. Oppo Reno 3 A tanıtıldı. İşte Oppo Reno 3 A özellikleri.

Oppo, daha kulak içine oturan ve kısa cisim yapısıyla kulakta daha şık duracak bir tasarım tercihi yapmış. Patentte ortaya çıkan siyah renk ve dairesel aydınlık ülkü, kulaklılığa şık bir dış görünüş katıyor. Oppo’nun siyah dışarıda da renk seçenekleri sunması bekleniyor.

Kulaklığın tasarımı netleşmiş olsa da patent detaylarında özelliklerine değinilmemiş. Buna rağmen bu yeni kulaklık için emin beklentiler ve duyumlar laf konusu.

Buna göre kulaklık Bluetooth 5.0 desteği, suya dayanıklı yapısı ve aktif gürültü önleme özellikleri ile donanmış olarak gelecek. Şirket her ne kadar kablosuz kulaklık pazarında kayda değer adımlar atmış olsa da, yeni patentle birlikte, ellerini ovuşturmaya başlayacağa benziyor.

Oppo‘nun yeni kablosuz kulaklık tasarımı sizce nasıl olmuş? Marka bu yeni tasarımıyla pazarda daha iddialı hale gelebilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.