DOLAR 32,4147
EURO 34,7678
ALTIN 2.419,29
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Yeni direksiyon seti Logitech G923 tanıtıldı! İşte fiyatı Her yeni modelde hissiyatı iyileşen ve bu setlerde geliştirilen motor sistemiyle gerçeğe en yakın deneyim…

05.08.2020
A+
A-

Yarış oyunu ve simülasyonlarını gerçeğe yakın şekilde deneyimlemek isteyen, ETS 2 oynarken uzun yolu hissetmek isteyenlerin beklediği, gerçeğe en yakın deneyimi sunan direksiyon seti tanıtıldı Logitech G923 tanıtıldı. Set, Xbox One, PS4 ve PC ile uyumlu olarak geliyor.

Üzerinde debriyaj pedal ünitesiyle beraber gelen direksiyon seti, yüksek malzeme kalitesi sunuyor. Üzerinde oyun kontrolü için birden çok ayarlanabilir tuş bulunan G923, TRUEFORCE sistemiyle çalışıyor. Bilindiği kadarıyla yeni sistem ile yoldaki gerçek anlamda her detay hissedilebiliyor. Güçlü motorlar ile desteklenen sistem, sürücünün bulunduğu yolun zeminini dahi hissetmesini gerçekçi şekilde simüle edebiliyor. O kadar gerçekçi bir motor sunuluyor ki, direksiyonun motorun çalışma sarsıntısını dahi oyunculara aktarabildiği aktarılıyor. Burada Logitech TRUEFORCE‘un direkt olarak oyunlardaki fizik ve ses motorlarıyla birlikte çalıştığını aktarıyor.

Ağustos içerisinde 399 dolar fiyatla satışa çıkacak olan Logitecg G923, manuel vites ile gelmiyor. Ancak ayrıca satın alınabiliyor. Yeni direksiyon setinin Türkiye fiyatı henüz belli değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.