DOLAR 32,4025
EURO 34,7618
ALTIN 2.399,40
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yeni AirPods 3 nasıl olacak? İşte birincil bilgiler! Apple’ın yeni AirPods 3 kablosuz kulaklık modeli ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. İşte yeni model…

23.06.2020
A+
A-

Apple’ın çalışmaları ve ürünleri konusunda uzun süredir doğruluk payı yüksek iddialarda yer alan Ming-Chi Kuo, Apple’ın AirPods 3 modelinin tasarımının AirPods Pro ile benzerlik göstereceğini iddia etti.

Her ne değin tasarım tarafında benzerlik olması beklense de, Pro modelinde yer alan etkin gürültü giderme teknolojisi yer almayacak gibi görünüyor. Dolayısı ile aradaki benzerlik, sadece bakış ile sınırlı kalabilir. Şu lahza için bu konudaki bilgiler bu yönde şekilleniyor.

iPhone 12 özellikleri beklendiği gibi olmayabilir

Yeni gelen bir akış bilgi ile birlikte iPhone 12 özellikleri hakkındaki beklentiler değişmiş gibi görünüyor. İşte tüm yeni ayrıntı!

aynı zamanda Ming-Chi Kuo, yeni cins AirPods modelinin çıkış tarihi konusunda da açıklamalarda bulundu. Buna göre yeni model, Apple göre 2021 yılında tanıtılacak. Yeni AirPods 3 tanıtım etkinliğinin ise WWDC 2021 olması bekleniyor.

Bunların dıştan AirPods’un 2020 yılında toplamda 93.8 milyon sevkiyat seviyesine ulaşacağı beklentisinin olduğuna da dikkat çekiliyor. Özellikle 2020 yılının ikinci yarısı itibariyle, toplam satışlarda uyarı çeken bir büyüme gündeme gelebilir.

2021 yılında ise Apple’ın kablosuz kulaklık satışlarının yüzde 28 artacağı varsayım ediliyor. Bu artıştaki en büyük etki, Apple’ın iPhone 12 ile kutudaki kulaklığı kaldırmayı planlaması olabilir. Eğer reel anlamda iPhone 12 ile birlikte kutudan çıkacak kulaklık kaldırılırsa, kullanıcıların AirPods talebi artış gösterecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.