DOLAR 32,3921
EURO 34,7833
ALTIN 2.396,50
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yasemin Sakallıoğlu’nun eşi kahreden haberi duyurdu

12.02.2023
A+
A-

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24’te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremle başta Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır olmak üzere 10 kent yıkıma uğradı.

Daha önce eşinin amcası ve yengesinin enkaz altında kaldığını dile getiren Yasemin Sakallıoğlu, “Yaşayın Allah aşkına. Ben dayanamıyorum…” demişti. 

Yasemin Sakallıoğlu'nun eşi kahreden haberi duyurdu

Yasemin Sakallıoğlu, son paylaşımında ise eşi Burak Yırtar’ın amcası ve yengesini kaybettiğini, “Biz eşimin amcasını ve yengesini maalesef bugün kaybettik. Umarım herkes mucizeler yaşar ve sevdiklerine kavuşur. Tek duam budur…” sözleriyle duyurdu.

Sacitaslan.com olarak merhumlara Allah’tan rahmet; Burak Yırtar – Yasemin Sakallıoğlu çiftine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.