DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

#YaratıcılığınıİkiyeKatla Yarışmasında Samsung Galaxy Z Flip3 Kazanan Takipçimiz Belli Oldu

30.09.2021
A+
A-

11 Ağustos’ta Samsung’un tanıttığı yeni nesil katlanabilir telefon Galaxy Z Flip3, şu anda piyasada bulabileceğiniz en sıra dışı ve kullanışlı akıllı telefonlardan. Bir cüzdan gibi ikiye katlanabilen Galaxy Z Flip3, tasarım açısından eski ve yeninin hibritini en modern donanımlarla birlikte sunuyor.

Bu güzel cihazın piyasaya çıkışını kutlamak için Samsung ile birlikte sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiğimiz #YaratıcılığınıİkiyeKatla yarışmasında ilgi büyüktü. Yarışmaya katılmanız için sizlerden Galaxy Z Flip3 GIF’lerini yaratıcı bir şekilde seçtiğiniz bir görsele yerleştirmenizi istemiştik.

Kazanan takipçimiz yarışmaya Instagram üzerinden katılan Nermin Öztürk (@nerminoztrk78) oldu, kendisini tebrik ederiz:

samsung,,

Yedek talihli ise yine Instagram üzerinden yarışmaya katılan Hayrettin Berha Yıldırım (@hayrettinberha). 

Samsung x Webtekno #YaratıcılığınıİkiyeKatla yarışması hakkında:

Webtekno çalışanlarının, arkadaşlarının ve yakınlarının yarışmaya katılımları yasaktır, katılsalar bile geçersiz sayılacaktır. Katılımlar 23 Ağustos 2021’de başlamış ve 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 23:59’da son bulmuştur Yarışma sonuçları 29 Eylül 2021 Çarşamba günü Webtekno web sayfasından ve Webtekno Instagram & Twitter profillerinden duyurulmuştur. Kazandığına dair e-postayı alıp, 7 gün içerisinde yanıt vermeyen kişi hakkını kaybedecektir. Bu durumda ödül yedek katılımcılara devredecektir. Ödül kazanan kişiye kargo yoluyla ulaştırılacaktır.  Kargo ücreti göndericiye aittir. Yarışma hakkını korumak için katılımcıların yukarıdaki şartları devam ettirmeleri gerekmektedir. Paylaşımlarda Samsung Türkiye ve Webtekno dışında hiçbir profilin etiketlenmemesi gerekmektedir. Etiketleyen kişilerin katılımı geçersiz sayılmıştır. Yarışmaya katılanlar yukarıda yazılı olan bütün şartları kabul etmiş sayılırlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.