DOLAR 32,3596
EURO 34,6202
ALTIN 2.382,24
BIST 10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Yapay zekalı Snapdragon 670 tanıtıldı

08.08.2018
A+
A-

Snapdragon 670, akıllı telefonlarda ortalama performans bekleyen kullanıcılar için de oldukça yeterli olacak. Bu yonga setinde yer alan Kyro 360 işlemcisi, her biri 2.0 GHz hızında çalışan iki çekirdek ve bunun yanında 6 adet verimlilik çekirdeği barındırıyor. Bu yeni yonga setinin, serisindeki bir önceki yonga seti olan Snapdragon 660 işlemcisine göre yüzde 15 oranında daha performanslı olduğu da söyleniyor.

Qualcomm’un yeni yonga seti, kamera deneyimi konusunda da oldukça iddialı gözüküyor. Snapdragon 670 yonga setinin içerisinde genelde üst seviye cihazlarda gördüğümüz Qualcomm Hexagon 685 dijital sinyal işlemcisi yer alıyor. Bu işlemcinin yanı bir de yapay zeka özellikleri eklendiğinde kullanıcılar, daha kaliteli ve daha zahmetsiz fotoğraflar elde edebilecekler.

Ayrıca bu yonga setinin, X12 LTE modem ile birlikte kalabalık alanlarda ve kırsal bölgelerde daha da güçlü sinyaller çekebileceği söyleniyor.

Snapdragon 670’i kullanan ilk cihazların ne zaman satışa sunulacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Fakat ortaya çıkan bilgiler, bu cihazları 2018 yılı içerisinde göreceğimizi belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.