DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Kripto Piyasası Analizi ve Altcoin Değerlendirmeleri

Kripto piyasasının güncel analizi ve altcoin değerlendirmeleri ile ilgili detaylı bilgileri bu içerikte bulabilirsiniz. Yatırım yapmadan önce mutlaka göz atın!

04.04.2024
A+
A-

Kripto Piyasası Durum Değerlendirmesi

Kripto Piyasası Durum Değerlendirmesi

Kripto para piyasası geri çekilmenin ardından yön belirlemek için dinlenme moduna girdi. Lider kripto Bitcoin 66 bin dolar seviyelerinde konsolide oluyor. Altcoin’ler de istisnalar hariç benzer bir görünüme sahip. Belirsizliğin hakim olduğu bu ortamda, popüler bir kripto analisti farklı altcoin’ler üzerinde değerlendirmelerde bulunuyor.

GALA Analizi

Altcoin Sherpa takma adlı analist, metaverse coin’i Gala’nın (GALA) 0,5 ve 0,618 Fibonacci geri çekilme seviyelerini temsil eden 0,053 ve 0,046 dolarda destek bulduğunu belirtiyor. Analist, GALA’nın Fibonacci bölgelerine ulaştıktan sonra sıçrama yapacağını tahmin ediyor. GALA şu anda 0,05425 dolardan işlem görüyor ve %0,55’lik bir artış gösterdi.

TAO Analizi

TAO Analizi

Bir diğer analizde, Bittensor (TAO) hakkında değerlendirmeler yapılıyor. TAO, makine öğrenimi ve yapay zekaya odaklanan merkezi olmayan bir Blockchain platformu olarak dikkat çekiyor. Analist, TAO’nun sakinleştiğini ve uzun vadeli bir dip oluşturduğunu belirtiyor. TAO’nun mevcut durumda 609 dolardan işlem gördüğü ve %7’lik bir artış kaydettiği belirtiliyor.

ARB Analizi

ARB Analizi

Analizler Arbitrum (ARB) için düşüş eğilimi gösterdiğini ortaya koyuyor. ARB, önde gelen bir Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümü olarak biliniyor. Analiste göre, ARB grafikleri bazı sıçramalar göstermezse potansiyel olarak 1,20 dolara kadar düşebilir. ARB şu anda 1,48 dolardan işlem görüyor ve günlük bazda %1’lik bir artış gösterdi.

Analist Yorumu ve Öngörüler

Analist, kripto para piyasasının genelinde belirsizliğin devam ettiğini ve yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini vurguluyor. GALA’da yükseliş beklentisi, TAO’da uzun vadeli potansiyel ve ARB’de düşüş öngörüsüyle yatırımcılara farklı perspektifler sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.