DOLAR 32,2846
EURO 34,7685
ALTIN 2.399,98
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Crysis Remastered tanıtım tarihi ve fragmanı sızdırıldı Crytek, geçtiğimiz aylarda yeni Crysis oyunu ile ilgili izah etme yapmıştı. Bugün Crysis Remastered tanıtım…

30.06.2020
A+
A-

2007 yılında oyuncuların beğenisine sunulan ve dünyada büyük akustik uyandıran Crysis, bazı şanssız olaylardan nedeniyle 2013 ardından oyun gündeminden düşmüştü.

Şirket yaptığı açıklamada oyunun yeni grafikler ve oyun dinamikleri ile geleceğini ve az kalsın 7 GB yer kaplayacağını belirtmişti. Sızdırılan fragmanda oyunun Saber Interactive ve orijinal yapımcı olan Crytek göre her yerde geliştirildiği görülüyor.

Fragmandan da anlaşılacağı üzere oyun mükemmele yakın grafikler ile karşımıza çıkacak. 2007 yılında da aynı şekilde çağın ötesinde oyun yaparak oyuncuları kendine hayran bırakan şirket, bu hücum ile tekrar canlanmayı planlıyor.

Grafik, yapay zeka, sürükleyicilik gibi konularda çoğu oyun incelemesinde yüksek puan alan Crysis, yeni versiyonu ile de çok konuşulacağa benziyor. Oyun fragmanı 1 Temmuz 19.00‘da yayınlanacak. Tanıtım tarihi ise 27 Temmuz olarak belirlenen oyun ile ilgili henüz detaylı bir veri yer almıyor.

İlk olarak Xbox ile karşımıza çıkacak olan oyunun PS4, Nintendo Switch ve PC için de yayınlanması bekleniyor.

Crysis Remastered trailer is now on the XBL listing, backup source: https://t.co/VECpo0TVuchttps://t.co/yYC9ltsgJD

— Wario64 (@Wario64) June 30, 2020

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.