DOLAR 32,4251
EURO 34,8197
ALTIN 2.394,12
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Xperia XZ1 Android Pie güncelleme tarihi açıklandı!

18.10.2018
A+
A-

Bildiğiniz üzere Sony, geçtiğimiz hafta, Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact modelleri için Android Pie güncellemesini yayınlamıştı. Bugün ise Sony’nin yeni durağı belli oldu.

Samsung Galaxy S10 modelinden önemli gelişme!

Samsung Galaxy S10 ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan gelişme ile birlikte merakla beklenen Galaxy S10 modelinde yer alacak olan önemli bir özellik gün yüzüne çıkartıldı!

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Xperia XZ1 Android Pie güncelleme tarihi 26 Ekim olarak duyuruldu. Sony’nin eski amiral gemilerinden olan XZ1 modelinin haricinde Xperia XZ Premium, XZ1 Compact modelleri de, son Android güncellemesine kavuşacağı müjdelendi.

XZ1, XZ1 Compact ve  Xperia XZ Premium modellerinin Android 9.0 Pie güncellemesine kavuşmasının ardından, 10 gün sonra ise Xperia XZ2 Premium için de yeni güncellemenin yayınlanacağı duyuruldu.

Sony tarafından yapılan bir diğer açıklama ise Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra ve Xperia XA2 Plus kullanıcılarını ilgilendiriyor. Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra ve Xperia XA2 Plus modelleri içinse Android 9.0 Pie tarihi 4 Mart 2019 olarak açıklandı.

Android Pie ile kullanıcılara sunulan yenilikler!

Android 9.0 ile birlikte yapay zekanın da yardımıyla akıllı telefonunuz daha akıllı, daha basit ve kullanıcılar için daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuluyor. Yeni özellikler arasında ekran çıkıntıları için dahili destek, yenilenen Hızlı Ayarlar paneli bulunuyor. Yeni bildirim özellikleri, bildirimlerdeki mesajlara yanıtlama ve akıllı yanıtlar da dikkat çekiyor.

Parmak izi doğrulama için güçlendirilmiş kullanıcı arayüzü, gizlilik geliştirmeleri, uygulamaların arka planda yaptıklarının yönetimi de yenilikler arasında.

Adaptif Batarya ve Adaptif Parlaklık ve Uygulama Aksiyonları ile Uygulama Dilimleri de yine kullanıcıların deneyimini çok daha ileri seviyeye taşıyacak. Dijital Sağlık özellikleri ise cihazınızla ne kadar zaman harcadığınızı yönetmeniz noktasında yardımcı olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.