DOLAR 32,2292
EURO 34,7549
ALTIN 2.415,97
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Kripto Piyasasında Son Durum ve Değerlendirmeler

Kripto piyasasında son durum ve değerlendirmeleri öğrenmek için en güncel bilgileri ve analizleri bu içerikte bulabilirsiniz. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraların durumu hakkında detaylı bilgiler.

27.04.2024
A+
A-

En Kötü Performans Gösteren Altcoin Projeleri

En Kötü Performans Gösteren Altcoin Projeleri

Kripto para piyasasında Bitcoin ve Ethereum’un yılbaşından bu yana %49 ve %36 artış gösterdiği görülüyor. Ancak, bazı büyük altcoin projeleri beklenmedik şekilde değer kaybı yaşadı. Colin Wu’nun analizine göre, ilk 100 içinde yer alan 8 altcoin büyük kayıplar yaşadı. Öne çıkan kayıplar arasında STRK %50, ORD %45, EGLD %41, MINA %38, BSV %37, ARB %31, INJ %28 ve MATIC %27 bulunuyor.

Kripto Piyasasında Değer Artışı

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin ETF’lerine onay vermesiyle kripto para birimleri yeni bir boğa koşusu başlattı. Bu durum, kripto piyasasının genel değerinin %40 artmasına neden oldu. Toplam piyasa değeri 1,773 milyar dolardan 2,467 milyar dolara yükseldi ve 13 Mart’ta 2,891 milyar doları aştı. Ayrıca, Bitcoin hakimiyeti Nisan ortasında %57 seviyesine kadar çıktı.

DWF Labs’ten Piyasa Yorumu

DWF Labs’in kurucu ortağı Andrei Grachev, kripto para piyasasının mevcut durumunu sakin ve hatta sıkıcı olarak nitelendiriyor. Grachev’e göre, piyasanın canlanması için daha fazla itici güce ihtiyaç var. Piyasanın önümüzdeki aylarda düşmeye devam etme veya yatay seyir izleme olasılığı olduğunu belirten Grachev, ancak bu durumun ardından piyasanın hareketleneceğini öngörüyor. Ethereum ETF’lerinin onaylanmasının boğaları piyasaya geri çekeceğini tahmin ediyor. Google arama popülerliği verileri düşüşte olsa da piyasa yine de yeni yüksek seviyelere ulaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.