DOLAR 32,5330
EURO 34,8194
ALTIN 2.434,89
BIST 9.726,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Xiaomi TV’den dudak uçuklatan başarı Xiaomi TV satış rakamları ile şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay 10 dakikada sattığı televizyon …

23.12.2019
A+
A-

Akıllı telefonları ile de tanınan Xiaomi, 11 Kasım 2019’da sadece 10 dakika 36 saniye içerisinde toplam 200 bin adetten fazla televizyon satmıştı. Bu başarıdan gurur duyan Xiaomi TV genel müdürü Li Xiaoshuang, bir mesaj paylaştı.

Hislerini Çin’in sosyal medya platformu olarak adlandırılan Weibo’da belirten Xiaoshuang, Xiaomi TV markasının kendi ana vatanında 1. sırada olduğunu ifade etti. Dünyanın en büyük TV pazarı, Xiaomi’nin kontrolünde.

2013 yılının mayıs ayında kurulan Xiaomi TV, internet tabanlı TV endüstrisinin lideri olmayı başardı. Kendi amacını yüksek kaliteli ürünleri yaygınlaştırmak olarak açıklayan Çinli ekip, telefon satışlarında bu kadar başarılı değil.

Uygun fiyat ve yüksek kalite stratejisi ile yola koyulan Xiaomi, diğer ülkelerden de destek görüyor. Bu yılın temmuz ayında “Çin’de en çok televizyon satan markalar” listesine girmeyi başaran Xiaomi TV’nin karnesi gayet iyi.

Xiaomi, AVC China isimli bir şirketin aktardığı verilere göre bu yıl içerisinde toplam 4 milyon adetten fazla televizyon sevkiyatı gerçekleştirdi. İnternet üzerinden de TV satışı yapan Xiaomi, yıl sonunda 10 milyon adeti geçebilir.

Henüz aralık ayını hesaba katmayan başarılı şirketin bu başarısı kesinlikle tesadüf değil. Zira istatistikler, Xiaomi’nin her alanda başarılı olduğunu gösteriyor. Xiaomi televizyonları hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.