DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Lenovo ThinkPad X1 Extreme – Ekstra güç ekstra hafif!

03.09.2018
A+
A-

Lenovo’nun Intel 8. Nesil Core i7-8850H işlemcisinden gücünü alan bu modelde, 32 GB DDR4 tipi RAM kullanılıyor. Toplam RAM kapasitesi ise 64 GB seviyesine kadar yükseltilebiliyor. Grafik birimi noktasında ise Nvidia’nın performanslı ekran kartlarından biri olan GTX 1050Ti Max-Q Design karşımıza çıkıyor. Depolama tarafında ise maksimum 2 TB SSD ile hızlı ve net bir çözüm elde edilebiliyor.

Lenovo Yoga Book C930 ön inceleme! Çift ekranlı bilgisayar

Lenovo ThinkPad X1 Extreme modelinin en dikkat çeken yanlarından biri de 15.6 inç boyutlu, 4K çözünürlüklü dokunmatik ekranı. Yüksek parlaklık ve ppi değeri sunan bu ekran, dokunmatik desteği sayesinde de keyifli bir kullanım sunabiliyor.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme ön inceleme

IFA 2018’in en dikkat çeken dizüstü bilgisayarlarından biri olan Lenovo ThinkPad X1 Extreme ön inceleme videosunda, sunduğu hafif tasarım ve güçlü donanıma sahip bilgisayara yakından bakıyoruz.

 

IFA 2018 fuarının dikkat çekenleri arasına X1 Extreme girdi!

Kutudan Windows 10 Pro kurulu olarak çıkacak olan model, oyun performansı konusunda da oldukça iddialı bir duruş sergiliyor. En güncel oyunları rahat bir şekilde açabilen ThinkPad X1 Extreme, 14 saate varan pil ömrü ile uzun bir kullanım vaat ediyor.

Dünyanın 15 inç en hafif bilgisayarı elimizde! (VİDEO)

Acer’ın yeni dizüstü bilgisayar modeli Acer Swift 5, büyük bir ekran boyutuyla gelmesine rağmen, 1 kilogramın altında bir ağırlığa sahip. Biz de sizler için bu kompakt cihazı yakın mercek altına aldık.

RapidCharge teknolojisi sayesinde bir saat içerisinde yaklaşık yüzde 80 şarj oranına ulaşabilecek olan yeni dizüstü bilgisayar, Eylül ayında satışa sunulacak. Son olarak ise yeni cihazın fiyatının 1860 dolar olarak açıklandığını da belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.