DOLAR 32,3968
EURO 34,6186
ALTIN 2.392,64
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Anneler Günü için teknolojik hediyeler!

09.05.2018
A+
A-

Annelerimiz için alabileceğimiz binlerce çeşit hediye var. Özellikle de, teknolojiye meraklı bir anneniz var ise bu liste tam da size göre. Aşağıdaki görsele tıklayarak, Hepsiburada üzerinden alabileceğiniz en güzel ve fiyat avantajlı hediyelere ulaşabilirsiniz.

Listemizin ilk sırasında Xiaomi Mi 2 Akıllı Baskül yer alıyor. Sağlığına düşkün ve spor yapmayı, kilo takibi seven anneler için güzel bir hediye. Bluetooth bağlantı özelliği ile veri takibi imkanı da sunan bu güzel hediye için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

2018 yılının en dikkat çeken akıllı telefonlarından biri olan Huawei P20 Lite, annenize alabileceğiniz en şık hediyelerin başında geliyor. Çentikli ekran tasarımı, uzun pil ömrü, farklı renk seçenekleri ve performanslı kamerası ile annenizi mutlu etmeniz için en güzel seçeneklerden bir tanesi.

Teknolojiyi seven ve ayak uydurmaya çalışan annelerimiz için güzel bir seçeneğimiz daha var. Samsung’un hem tablet hem de dizüstü bilgisayar deneyimini tek cihazda yaşatan Windows 10 işletim sistemli bilgisayarı bu özel güne yakışır özelliklere sahip bir hediye olacaktır.

Ev hayatı boyunca sürekli olarak temizlik yapan annelerimizin işini kolaylaştıracak bir hediye almak ister misiniz? Cevabınız evet ise bu hediye tam da size göre! Rowenta Compact Power Cyclonic elektrikli süpürge, hem tasarımı hem de sunduğu deneyim ile annenizi fazlasıyla mutlu edecek!

Sizleri için hazırladığımız bu listede aradığınız hediyeleri henüz bulamadıysanız, Hepsiburada‘ya girdikten sonra çok daha fazla seçeneğe ulaşabilirsiniz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.