DOLAR 32,2514
EURO 34,7786
ALTIN 2.408,02
BIST 10.151,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Xiaomi saç uzama tarağı üretti! Epeyce acayip görünüyor Xiaomi ilginç ürünleri ile gündemimize girmeye yargı kazanıyor. Şirket hemen de karşımıza Xiaomi saç uzama…

26.04.2020
A+
A-

Xiaomi, bir kitle fonlama sitesi olan Youpin’de yaratıcılığın ön planda olduğu zeki ürünlere yer veriyor. Bu sefer Purely ve Cellight imzalı akıllandırılan ürünler aralarında bir tarak karşımıza çıktı.

Bu tarak plastik kıllarının arasından yaydığı ışıklarla saçların daha hızlı uzamasını sağlıyor. 650 nm LLLT kırmızı ışık ve 415 nm yeşil ışık kombinasyonu doğru saç uzatma tarağı özelliğini şampiyon ürünün epeyce acayip olduğunu söylemeye gerek değil sanıyoruz.

Üzerinde bulunan ufak düğme ile kırmızı ve yeşil ışıkları yaymaya başlayan tarak, bu sayede kafa derisindeki dengesizliklerin veya saç derisi sorunlarının bir noktada çözülmesini sağlıyor. İyileştirici gücü olduğu söylenen bu ışıklar, saçın uzatma döngüsünün süresini kısaltıyor. Yani normalde her ay 1 cm uzayan saçların çok daha artı uzaması sağlanmış oluyor.

Ürünün kuşkusuz tek sunduğu şey bu yok.

Ürünün aynı zamanda saç derisini temizlediği, saçı tez yağlananlar için yağ miktarını azalttığı, tıkanmış gözenekleri açtığı ve saç dökülmesini dahi azalttığı söyleniyor. Saç köklerini daha zinde hale getirdiğinin de belirtildiği bu ürünün 56 euro gibi bir fiyat etiketi bulunuyor. Ürünün aynı zamanda tarak kısmı çıkartılıp yıkanabiliyor.

Saç dökülmesine de etkili bir çözüm sunduğu aktarılan ürünün kullanıldıktan 16 ila 24 hafta içinde netice vermeye başladığı söyleniyor. Küresel pazarda da bulunduğu söylenen ürünün Türkiye fiyatı ise 600-800 TL civarında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.