DOLAR 32,3747
EURO 34,7361
ALTIN 2.394,49
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Xiaomi Redmi Note 6 ekran tasarımı belli oldu!

10.09.2018
A+
A-
Galaxy S10 parmak izi tarayıcısı bir ilk olacak!

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi olacak olan Galaxy S10 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Paylaşılan detaylara göre, Galaxy S10 parmak izi tarayıcısı sektörde bir ilk olacak.

Orta segment kullanıcılarının karşısına çıkacak olan Xiaomi Redmi Note 6 hakkında yeni  gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugün ise yaşanan gelişmelere bakacak olursak, Xiaomi Redmi Note 6 ön paneli Aliexpress üzerinden satışa sunuldu.

Görünen o ki Xiaomi Redmi Note 6, son zamanların modası haline gelen çentiksiz ekran tasarımıyla kullanıcılar ile buluşacak. Xiaomi A2  ve Redmi 6 gibi orta segment telefonlarıyla ön plana çıkan Xiaomi, bir yeni modeli de kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

6.18 inç boyutundaki ekran paneliyle kullanıcılar ile buluşacak olan Redmi Note 6,  su damlası olarak adlandırılan ekran çentiği ile geleceğini Aliexpress. üzerinden paylaşılan görsel ile birlikte görmekteyiz. Aliexpress‘te 60 dolar gibi bir ücrete satılan Redmi Note 6 ön panelini satın alan kullanıcılara yanında ekranı monte edebilmesi için kullanabileceği aletlerde gönderileceği de belirtiliyor.

Snapdragon 660 işlemcisinden güç alacak olan Xiaomi Redmi Note 6,  3 ve 4GB’lık bellek seçenekleriyle kullanıcıların huzuruna çıkacak. Ayrıca yeni model, iki farklı depolama seçeneğine de sahip olacak. Redmi Note 6‘nın 3 GB’lık versiyonunun 32 GB depolama alanına sahip olduğunu görmekteyiz. Modelin 64 GB’lık depolama alanı olan versiyonu ise, 4GB RAM ile satışa sunulacağını da belirtelim.

26 Eylül 2018 tarihinde tanıtılması beklenen Xiaomi Redmi Redmi Note 6′nın fiyatı ise 250 avro olması ön görülüyor. Avrupa pazarında da satışa sunulacak olan yeni model, hakkında şimdilik en net bilinenler bu kadar. Peki siz, Redmi Note 6 hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.