DOLAR 32,5732
EURO 34,7825
ALTIN 2.509,19
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Xiaomi POCOPHONE videosu ortaya çıktı!

12.07.2018
A+
A-

İlk defa sertifikasyon süresinde ortaya çıkan Xiaomi’nin yeni gizemli modeli, bugün ilk defa kameralara yakalandı. Beryllium kod adlı Xiaomi POCOPHONE, Xiaomi Mi 8 ile benzerliği ile dikkat çekerken ayırt edici noktaları da bünyesinde barındırıyor.

İlk olarak tasarım açısından ele aldığımızda modeli ön taraftan bakıldığında alıştığımız çentikli tasarımı görüyoruz. Xiaomi Mi 8 ile oldukça benzerlik gösteren ön panelin yanı sıra arka tarafta ise nispeten farklılık mevcut.

Arka tarafta yer alan kamera kurulumu, Galaxy S9 ailesinde olduğu gibi orta üst tarafa konumlandırılmış. Görüntü kalitesi oldukça düşük olan videodan kameranın çift kamera olup olmadığı anlaşılmıyor. Ancak bunun artık bir standart haline geldiğini düşündüğümüzde başka alternatifin olmadığını da söyleyebiliriz.

Donanıma baktığımızda ise Qualcomm’un en üst düzey işlemcisinin POCOPHONE’da kullanıldığını görüyoruz. Sekiz çekirdekli Snapdragon 845 işlemcisinin kullanıldığı modelde 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi yer alıyor.

Android 8.1 Oreo ile çalıştığı görülen modelin MIUI 9 sürümünü kullandığı dikkatlerden kaçmıyor. Ancak modelin satışa çıkış tarihine göre kutudan MIUI 10 ile çıkma ihtimalinin olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

İlk olarak Hindistan üzerinde satışa sunulacağı iddia edilen modelinin fiyatının ise şu aşamada 500 dolar seviyesinde olacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.