DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

200 TL’ye tüm oyuncu ekipmanları bir arada! (VİDEO)

18.08.2018
A+
A-
20.000 TL’lik Lenovo Legion Y920 inceleme!

Lenovo Legion Y920 inceleme videosu ile karşınızdayız. Müthiş donanım özellikleri ve şık tasarımı ile ön plana çıkan Y920 bakalım bize neler sunuyor?

Devasa bir kutuyla gelen bu set, oyuncu klavyesi, oyuncu faresi, oyuncu kulaklığı ve geniş bir mousepad‘i bizlere sunuyor. Son derece şık ve performanslı ürünlerden oluşan Meepo seti, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Bu ürünü Hepsiburada üzerinden sadece 200 TL‘ye satın alabiliyorsunuz. O zaman vakit kaybetmeden videomuza geçelim, iyi seyirler!

Kulaklık özellikleri

Oldukça şık bir kulaklık sizleri karşılıyor. Hem kulak içi yastıkların hem de üst bölümdeki yastığın oyun oynarken ergonomiyi inanılmaz ölçüde rahatlattığını söyleyebiliriz. Ayrıca kaliteli kablo malzemesi sayesinde kolay kolay bozulmayacağını da anlıyorsunuz.

Mikrofon tipi: Çok yönlü elektrik kapasitörü

Frekans: Kulaklık için, 20 Hz – 20 kHz; Mikrofon için, 30 Hz – 16 kHz

Empedans: Kulaklık 32 Ω; Mikrofon 2.2 kΩ

Duyarlılık: Kulaklık 1 kHz’de 108 dB; Mikrofon -58 dB

Bağlantı: 3.5 mm. stereo jack

Klavye özellikleri

Karşımızda tam bir oyuncu klavyesi var. Klavyenin kontrolü inanılmaz rahat ve 4 farklı renk seçeneğiyle beraber oldukça şık bir görünüm elde ediyorsunuz. Tuşların aktif olma mesafesi de tadında tutulduğu için performansıyla tatmin etmeyi başarıyor.

Bağlantı: USB 2.0 (1.5 metre kablo uzunluğu)

4 farklı aydınlatma seçeneği

Şalter hareket mesafesi: 3.0 – 0.2 mm.

Tuşların kullanım ömrü: 10 milyon kez

Gaming Mouse

Altı farklı tuş seçeneğiyle beraber oyuncuların ihtiyacı olan tüm mikrolara imkan verebiliyor. Kaliteli örgülü kablosu dayanıklılık sorununu ortadan kaldırıyor. Yine klavyeyle aynı şekilde 4 farklı renk seçeneği sunuyor.

Bağlantı: USB 2.0 (1.5 metre kablo uzunluğu)

Tuş sayısı: 6 farklı tuş

Klavye ile aynı olarak 4 farklı aydınlatma seçeneği

Çözünürlük: 800 – 2400 dpi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.