DOLAR 32,4088
EURO 34,8498
ALTIN 2.448,61
BIST 9.880,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

iPhone 12 batarya kapasitesi için sevindiren haber iPhone 12 pil kapasitesi, kullanıcıları sevindirebilir. Daha önceden modelin sıkıntı cihazı hakkında…

26.06.2020
A+
A-

Son zamanlarda zeki telefonların bataryaları daha çok konu olmaya başladı. Çünkü kullanıcılar gün içinde aralıksız kullanım sağlayarak, sorumluluk derdiyle uğraşmak istemiyor. Hatta pat diye pozitif gün boyunca şarja ihtiyaç duymayan modeller, kullanıcıları memnun ediyor. Ancak iPhone modelleri, Android modellerine kadar düşük batarya kapasiteleriyle biliniyor.

bu nedenle çoğu kullanıcı bunu sebep göstererek Apple modellerini eleştiriyor. Fakat ortaya çıkan 20W sıkıntı cihazıyla yeni gelecek modellerin daha yüksek batarya kapasitesine sahip olacağı belirtiliyor. Böylelikle iPhone 12 batarya kapasitesi, beklenenden biraz daha yüksek olabilir.

Halihazırda kullanımda olan iPhone 11 Pro 3.046 mAh ve iPhone 11 Pro Max 3.969 mAh pil kapasitesine sahip. Yeni gelecek modellerin bu değerlerden daha yukarıda batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor.

öte taraftan yeni modellerde 120 Hz ekran tazeleme hızının olacağı da iddialar aralarında. Bu ve buna alt olan özellikler de eskisinden daha pozitif sıkıntı tüketimine sebep olacak. Apple’ın, uzun uygulama süresi sağlayabilmesi için daha büyük batarya kapasitelerini modellere konumlandırması gerekiyor.

Yeni modelin bataryası için net mAh bilgisi hemen şimdi bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.