DOLAR 32,2041
EURO 35,0865
ALTIN 2.472,04
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Yeni iPhone 11 kılıfları satışa sunuldu! İşte fiyatı Yeni iPhone 11 kılıfları ve Apple Watch Bands koruyucuları piyasaya sürüldü. Renk seçenekleri neler …

09.06.2020
A+
A-

ABD’li teknoloji devi Apple, söz konusu olan kılıflar ile koruyucuların yaz aylarını yansıtacak şekilde tasarlandığını ifade etti. Watch Bands modelleri için toplam 4 yeni renk seçeneği bulunuyor: Kıyı grisi, keten mavisi, deniz köpüğü yeşili ve C vitamini.

40 mm ve 44 mm modelleri için üretilen bu koruyucuların fiyarı 49 dolar olarak açıklandı. Bu fiyat günümüzün şartlarında, vergiler dahil olmamak üzere, 332 Türk lirasına tekabül ediyor.

Yeni iPhone 11 kılıfları için bir analiz yaptığımızda da 3 yeni renk ile karşılaşıyoruz. Bu renklerin arasında keten mavisi, deniz köpüğü yeşili ve C vitamini yer alıyor. Bu kılıflar iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max için üretildi.

Apple, bu kılıfların fiyatını 39 dolar olarak açıklandı. Bu fiyatın takriben 265 Türk lirasına eşit olduğunu görüyoruz. Kesinlikle Türk lirası cinsinden olan fiyatın da ilgili vergiler olmadan hesaplandığını belirtelim.

Apple Watch Bands için hazırlanan sayfaya “buradan“ ulaşabilirsiniz ve istediğiniz renkteki koruyucu için sipariş verebilirsiniz. iPhone 11 serisi için piyasaya sürülmüş olan kılıflar için ise “buraya“ tıklayabiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.