DOLAR 32,4432
EURO 34,7597
ALTIN 2.441,10
BIST 9.919,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Xiaomi MIUI 11 global test sürümünü yayınladı

20.10.2019
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi MIUI 11 sürümü ile ilgili tanıtım gerçekleştirmişti. Bu tanıtım ile eski Android sürümlerine de güncelleme geleceğinin müjdesini veren şirket MIUI 11 global test sürümünü kullanıcılara sunmaya başladı.

MIUI 11 global test sürümü deneyimi yaşayabilmek için cihazınızda en son güncellemelerin kurulu olması gerekiyor. Test sürümü için güncelleme sıklığının cihazlarda oluşacak hata ve test sonuçlarına bağlı olacağını belirten yetkililer, test başvuru yapacak kişilerin MIUI 11 ile ilgili herhangi bir bilgi sızdırmaması için uyarıda bulundu.

Şirket, MIUI 11 global test sürümü ilk olarak Redmi K20 (Mi 9 T), Redmi K20 Pro (Mi 9 T Pro), Poco F1, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7, Redmi Y3, Redmi Note 7 ve Redmi Not 7S modellerinin alacağını açıkladı. Cihazlara güncellemenin OTA (Over the air) şeklinde geleceğini belirten yetkililer, test kullanıcılarına özel OTA güncelleme izni verileceğini duyurdu.

Xiaomi diğer cihazların da yakın zamanda güncellemeye dahil olacağını belirtti. Başvuruların 20 Ekim 2019 Türkiye saati ile 19.00’da sona ereceğini belirten şirket, şimdilik sınırlı sayıda kullanıcının güncelleme yapabileceğinin altını çizdi. Ayrıca güncelleme alan kişilerin şirket tarafından açılan Telegram grubuna katılarak hata bildirimi yapması istendi.

Siz de cihazısınıza MIU 11 global test sürümü kurmak istiyorsanız buraya tıklayarak form doldurabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.