DOLAR 32,2640
EURO 34,7427
ALTIN 2.392,95
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

PlayStation 5 tanıtılıyor! 22.30’da naklen yayın! PlayStation 5 özellikleri neler sorunun cevaplanacağı PlayStation 5 canlı yayını ile merak ettiğimiz…

11.06.2020
A+
A-

PlayStation 4 serisinin birincil modelinin tanıtılması üzerinden bütün 7 sene geçti ve artık yeni cins dinç bir oyuncu konsoluna ihtiyacımız var. PlayStation 5 olarak adlandırılacak Sony’nin yeni oyun konsolu bu akşam saat 23.00’da tanıtılacak. Biz de sizler için saat 22.30’da canlı yayına başlayacak ve sizlerle beraber bu heyecana karşılıklı olacağız.

Bizleri neler bekliyor?

PlayStation 5 yavaşça ortaya çıktı. Bu zamana değin teknik bilgiler ve PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense hakkında ayrıntı ortaya çıktı. PlayStation 5 kontrolcüsü, titreme özellikleri ile kullanıcıları oyunların içerisine sokacak. Ayrıca bu kontrolcü, dahili bir mikrofona sahip olacak ve oyuncuların büyük bir derdini bitirecek.

PlayStation 5, 825 GB boyutunda bir SSD’ye sahip olacak. Bu SSD normal bilgisayarlarımızda kullandığımız SSD’den daha seri olacak. Bu SSD ile beraber oyunların yüklenme süresi oldukça fazla kısalacak ve PlayStation 4’te gördüğümüz sorunları burada görmeyeceğiz. PlayStation 5 epeyce dinç bir şekilde karşımıza çıkacak, oyunlar eski tür konsola kadar daha bambaşka grafiklere sahip olacak. Bu grafikler oyuncuları oyuna çekerken, PlayStation 5’te yer alan 3D ses özelliği de kullanıcıları savaşın ortasında hissettirecek. Bu 3D ses sistemi, Sony kadar özel olarak geliştirilmiş ve televizyonlarda daha etkin bir sonuç gösterileceği söyleniyor.

Şimdilik elimizdeki bilgiler bu kadarla olsa da saat 23.00’da belkide son yıllarda en fazla merak edilen konular ortaya çıkacak. Canlı yayında görüşmek üzere!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.