DOLAR 32,2652
EURO 34,7842
ALTIN 2.411,76
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Xiaomi Mi True Wireless 2 Türkiye’de! İşte fiyatı Xiaomi Türkiye, düzenlediği bir online etkinlikle yeni modellerinin Türkiye fiyatlarını açıkladı. Xiaomi…

15.05.2020
A+
A-

Mi True Wireless’ın ikinci nesli Türkiye’de de satışa çıktı. Mi True Wireless 2 Türkiye fiyatı, 599 TL olarak belirlendi.

Müzik, arama ya da sesli yardımcıya erişebilmek için double top özelliğine sahip olan modelin öteki özelliklerine baktığımızda ise Bluetooth 5.0 teknolojisini görüyoruz. Android ve iOS cihazlarla bağlanabilen kulaklığın her birinin 4,5 gram ağırlığında olduğunu belirtelim. Kutu ise 50 gram.

Xiaomi Mi Note 10 Lite Türkiye fiyatı belirlenmiş oldu

Xiaomi Mi Note 10 Lite Türkiye fiyatı açıklandı. Yapılan online etkinlikle birlikte merakla beklenen yeni modelin fiyat seçenekleri duyuruldu.

USB Type-C bağlantı sunan kulaklık sıkıntı kutusu ile yaklaşık 14 saat pil ömrüne sahip. Tek şarj ile taahhüt ettiği vakit ise yaklaşık 4 saat. sırası gelmişken kulaklığı 1 saatte sorumluluk olduğunu da söyleyelim.

Dinç bir bas taahhüt eden kulaklık, kutusu açılır açılmaz telefon ile eşleşebiliyor. Natürel bunun için en son MIUI sürümüne sahip bir Xiaomi modeli kullanmanız şart.

Dahili optik sensörler kadar desteklenen kulak içi algılama özelliğine de sahip olan Xiaomi Mi True Wireless 2, daha net aramalar için ortam gürültüsü iptali de yapabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.