DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Galaxy Note 20 kılıfı sızdı! Tasarım şekilleniyor Samsung Galaxy Note 20 kılıfı sızdırıldı. Sızan görsellerle birlikte de modelin sahip olacağı tasarım…

27.06.2020
A+
A-

Firmanın yeni model için çalışmaları devam ederken, diğer yanlamasına sızıntı haberler gelmeye devam ediyor. Daha önce de telefonlar hakkında akıntı haberler paylaşan IceUniverse isimli hesap, yeni modele ait kılıfları paylaştı. Görselde kılıfın Note 20 ve Note 20 Plus modellerine yerinde olduğu yazıyor. Bu da Note 20 Ultra’nın tasarımında, diğer iki modele göre farklılığı olacağı anlamına geliyor.

Galaxy Note 20 kılıfı incelendiğinde, arkadaki tarafta 5 adet deliğin olduğu görünüyor. Bu da modelin 4 kameraya ve bir flaş ışığına sahip olabileceğini gösteriyor. Dördüncü kameranın da ToF (derinlik dedektör sensör) olduğu söyleniyor.

Hem kılıfın daha alçak kısmında şarj girişiyle beraber mikrofon, hoparlör ve S-Pen girişi görülüyor. S-Pen girişinin de daha alçak kısmında, sol tarafta olduğu görülüyor. Modelin ses açma – kapama ve zorlama tuşunun sağ yanda olduğu görülüyor. Kamera kurulumu da arkada, tuşlara yakın bir şekilde konumlandırılmış durumda.

Yeni model ailesinin Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulması bekleniyor. İddialara tarafından Note 20, 120 Hz tazeleme hızına sahip ekranla gelecek. Yeniden bu modelin 4.500 mAh batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.