DOLAR 32,2102
EURO 34,7672
ALTIN 2.423,97
BIST 10.172,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

En ilginç Kickstarter projeleri – 8 Kickstarter ve indiegogo sitesinde bulunan kitle fonlaması projelerini bir araya getirmeye devam ediyoruz…

23.05.2020
A+
A-

Bu iri teşebbüs havuzundan en garip olanlarını, sizler için için bir araya getiriyoruz. İşte Kickstarter üzerinden 3, indiegogo üzerinden 2 projeyi ele aldığımız en garip 5 kitle fonlaması projesi: Her kulak için kablosuz kulaklık, çanta boyutunda jeneratör, herkese dijital fotoğraf makinesi, portatif oyun bilgisayarı, evde lazer baskı cihazı.

Bütçe dostu en yerinde fiyatlı zeki bileklikler!

Zeki bileklik alacaksınız fakat karar veremiyorsanız, bu liste tam size göre. İşte bütçe dostu en uygun fiyatlı akıllı bileklikler!

Her kulak için kablosuz kulaklık: VIE FIT 2

VIE FIT 2, kesintisiz yeni model kablosuz kulaklıkların piyasaya çıktığı bu günlerde, ergonomisiyyle bu pazarda tutunmaya çalışıyor. Kulaklıkların temel sorunu, bazı kulaklar için çok da uygun olmayan tasarımlara sahip olmaları. Kulak içi kulaklık ya da kablosuz kulaklıklarda da bu sorun tamamiyle aşılabilmiş değil.

VIE FIT 2 özellikleri

VIE FIT 2 ise, bu sorun için özel bir çözüm sunmuş. Kulak içine denk gelen ufak hoparlör, özel bir kauçukla kaplanmış. Soft Shell isimli bu kayıtlı kauçuk, kulağınızın iç şeklini alıyor ve kulağınızı rahatsız etmiyor. Her kulağa benzer şekilde bir konfor sunan VIE, bununla birlikte kulağınızdan da düşmüyor.

Natürel fakat kulaklığın tek özelliği bu değil. VIE FIT 2’nin hoparlörleri, 360 derece dönebilyor. Böylece kulağınızın şekline göre dönen bu hoparlörler, sizin için  en iyi ses performansını sunabilyor. Kulaklığın faal gürültü engelleme teknoloisinin peşinde ise Qualcomm’un 8. nesil etkin gürültü müdahale etme teknolojisi var.

Bu Nedenle temiz bir ses deneyimi sunan kulaklık, Crystal Clear ses deneyimiyle, karşısında tarafa da sesinizin pak gitmesini sağlıyor. Bluetooth 5 desteği sunan kulaklık tekrar Qualcomm TrueWireless Stereo Plus teknolojisiyle donanmış. Bu teknoloji doğru kablosuz kulaklık daha gerçekçi bir stereo ses deneyimi sunuyor.

IPX5 seviyesinde su geçirmeyen, VIE FIT 2 pili 6 saat baştan başa sürekli kullanıma dayanabiliyor. Çok Miktar kutusu ile birlikte kulaklık, 33 saat kesintisiz kullanılabilme özelliğine sahip. Bu yük kutusun ise 1 saat içinde iyice sıkıntı etmek olası.

Ayrıca ergonomik yapısı ayrıca de göze hoş gelen tasarımıyla öne çıkan bu kablosuz kulaklık,  Kickstarter üstünde 65 dolar erken erişim fiyatına sahip. Ktile fonlaması projesi hakkında daha fazla bilgiye Kickstarter sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.