DOLAR 32,2340
EURO 35,1573
ALTIN 2.480,11
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Xiaomi Mi 10 Ultra kamera özellikleri ortaya çıktı! Xiaomi Mi 10 Ultra kamerası ile bazı yenilikleri bizlerle buluşturacak. Cihazın ortaya çıkan kamera …

09.08.2020
A+
A-

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Huawei P30 Pro, 50X yakınlaştırma özelliği ile teknoloji gündemini sallamıştı. Akıllı telefonların kamerasının potansiyelini ufukta gösteren özellik için Xiaomi de kolları sıvadı. Ortaya çıkan tanıtım görseline göre Mi 10 Ultra, 120X yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Cihazın ortaya çıkan tanıtım görselini aşağıdan görebilirsiniz.

xiaomi mi 10 ultra kamerasıxiaomi mi 10 ultra kamerası

Arka kapakta toplam dört kameradan oluşan bir kurulum görüyoruz. Ultra modelinin yanında transparan kapağa sahip diğer modeli de görebiliyoruz. Ön kameranın ise ekranın altında yer alması bekleniyor. Xiaomi, rakiplerinden önce davranırsa bu teknolojiyi piyasaya süren ilk üretici olabilir.

Analistler Xiaomi Mi 10 Ultra özelliklerini şu şekilde yorumladı; cihazın ekranı AMOLED teknolojisini kullanacak ve 120Hz tazeleme hızına sahip olacak. Amiral gemisi bir modelde tabii ki ekran altı parmak izi okuyucu bulunacak. Batarya 4,500 mAh kapasitesinde olacak, kablolu 100W; kablosuz 55W akım gücüne izin verilecek. Bu akım, bataryayı kablolu şarjda yaklaşık yirmi dakika gibi bir sürede tam kapasiteye ulaştırmaya olanak tanıyacak.

Cihaz Snapdragon 865‘den güç alacak, bu işlemciye 8GB RAM ve 256GB veya 512GB depolama alanı eşlik edecek.

Bakalım ilerleyen zamanda cihazın başka ne gibi detaylarını öğreneceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.