DOLAR 32,2007
EURO 35,0882
ALTIN 2.471,65
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Windows 10 Fotoğraf uygulaması yeni özelliklere kavuşuyor!

07.01.2018
A+
A-

Microsoft’un Fotoğraflar uygulaması için dahili test süreci içerisinde üzerinde çalıştığı yeni özellik ve geliştirmeler oldukça kayda değer. Öncelikle yeni sürüm ile birlikte fotoğraf görüntüleyicinin güncelleneceğini belirtelim. Bundan böyle alt tarafa eklenen alanla önceki ve sonraki fotoğrafları da görmeniz mümkün olacak. Böylece kullanıcılar hızlıca geçiş yapabilecek ve görüntülemek istediği fotoğrafı daha çabuk seçebilecek.

Windows 10 Fotoğraflar için 3 boyutlu araçlar ve animasyonlar da kullanıcıların oldukça hoşuna gidecek. Yeni 3 boyutlu efektler ekle ve animasyonlu metin ekle seçenekleri sayesinde kullanıcılar, fotoğraf ve videolara 3 boyutlu efekt ve animasyonlu metin ekleyebilecek.

Microsoft’un 3 boyutlu nesne paylaşım sitesi Remix3D ile sağlanacak entegrasyon sayesinde, uygulama içinden siteye doğrudan erişebileceksiniz. Bu sayede 3 boyutlu modeller seçip hemen kullanabileceksiniz. Yeni ikon animasyonları ile ikonlar üzerine geldiğinizde de küçük animasyonlar göreceksiniz. Ayarlar içerisindeki Herkes için arama geliştirmeye yardımcı olma seçeneği ise şirketin arama ile bağlantılı bilgiler toplamasına ve bu sayede işlevi geliştirmesine katkıda bulunacak.

Bunlar dışındaki ufak değişiklikler arasında ise; yeni karşılama ekranı, geliştirilmiş Kaydet sayfası, fotoğraf ve video arama için geliştirmeler, video düzenleme sayfasında geliştirmeler, oluşturduklarınızı OneDrive bulut depolama servisine kaydetme yer alıyor.

Bu yeniliklerin tüm kullanıcılar için ne zaman sunulacağı hakkında şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

:: Windows 10 Fotoğraflar uygulamasına gelecek yenilikler konusunda ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.