DOLAR 32,1841
EURO 34,9571
ALTIN 2.507,68
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

WhatsApp’a E-posta ile Doğrulama Geliyor: İşte İlk Bilgiler

07.09.2023
A+
A-

WhatsApp’ın 2.23.18.19 kodlu Android beta sürümünde, henüz geliştirme aşamasında olan yeni bir özellik ortaya çıktı. Bu yeni özellik, kullanıcı deneyimini güvenlik açısından iyileştirecek gibi görünüyor. Zira üzerinde çalışılan özellik, kullanıcıların WhatsApp’a e-posta hesaplarını tanımlamalarını sağlayacak.

Bugün WhatsApp’a giriş yapmak isteyen bir kullanıcı, telefon numarasını kullanmak zorunda. Geliştirme aşamasındaki e-posta özelliği, kullanıcıların e-posta adreslerini de kullanmalarını sağlayacak. Ayrıca bu özellik sayesinde yeni bir cihazda oturum açmak isteyen kullanıcı, SMS veya arama ile aldığı doğrulama kodu yerine e-posta adresine gelecek kodu da kullanabilecek. Ancak, e-posta adresinin yeni bir WhatsApp hesabı oluşturmak için yeterli olup olmayacağını henüz bilmiyoruz.

WhatsApp’ın yeni özelliği işte böyle görünecek:

WhatsApp

Geliştirme aşamasındaki özelliği ortaya çıkaran WABetaInfo, e-posta desteği sayesinde WhatsApp yedekleme işleminin kolaylaşacağını söylüyor. Ayrıca; eğer geçmişte WhatsApp’ı yedeklemek için tanımladığınız bir e-posta adresi varsa, yeni özellik bunu otomatik olarak tanımlayacak. Yeni özelliğin başka hangi özellikler sunacağına ilişkin herhangi bir bilgi sahibi değiliz.

WhatsApp’ın geliştirme aşamasındaki yeni özelliğinin kullanıcılara ne zaman ulaşacağına ilişkin herhangi bir bilgi yok. Ancak özelliğin henüz erken aşamada olduğunu unutmamak gerekiyor. Yani WhatsApp’ın e-posta ile doğrulama özelliğini kullanabilmek için bir süre daha beklemek gerekecek.

Webtekno’yu Threads’de takip et, haberleri kaçırma

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.