DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Call of Duty Warzone oyuncu sayısını artırıyor! Az Kalsın her ay ahenkli olarak yenilik eklenen Call of Duty Warzone, 200 şahsiyet oyun modu ile gündeme…

15.06.2020
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde ırkçılık ile mücadele konusunda açıklamalarda yer alan şirket, ırkçılık yapan oyuncuların yeniden oyuna giremeyeceğini ve ad değişikliğine aleyhinde filtre sisteminin uygulamacağını belirtmişti.

150 kişilik oyuncu ile sınırlı olan Warzone, hızlı para kazanmayı hedefleyen Plunder modu ve standart Battle Royale modu için sınırı artıracak. Juggernaut modu Sezon 4 ile birlikte kesinleşmişti ancak Battle Royale 200 ve Plunder 200 modları hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Bir Twitter kullanıcısı Battle Royale için henüz açıklanmayan 3 bambaşka oyun modu keşfetti. Ekran görüntüsü paylaşan kullanıcı Br 200, Plunder 200 ve Br juggernaut modlarının geleceğini söyledi.

Paylaşılan görselin sol kısmında adı geçen modlar açık açık görülebiliyor. Her ne dek şirket göre bir tanımlama yapılmasa da oyuna ahenkli olarak güncelleme geldiği gözönünde bulundurulduğunda bu iddianın dürüst olma ihtimali artıyor.

@PrestigeIsKey
NEW upcoming playlist!!”
-Br 200
Plunder 200
Br juggernaut pic.twitter.com/l1ohCvuhGL

— DissolveGaming – gaming news and information (@DissolvexD) June 14, 2020

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.