DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

WhatsApp son görülme özelliğine ne oldu? Geçtiğimiz günlerde yeni güncellemesi ile gündeme gelen WhatsApp, son görülme özelliği sorunu sebebiyle…

20.06.2020
A+
A-

Bir süredir yenilikler ile karşımıza çıkan şirket, geçtiğimiz günlerde keza karanlık temada değişikliğe gitmiş ayrıca de bazı bölgelerde para gönderme özelliğini etkin etmişti.

Bugün yaşanan bir sorun nedeniyle bir takım WhatsApp kullanıcıları çevrimiçi olduğu halde karşısında tarafın bunu göremediğini gördü. Bir Takım kullanıcılar uygulamada yer alan sticker özelliğinin de kullanılamadığını belirten açıklamalarda bulundu.

WhatsApp gizlilik ayarları keza iOS hem de Android kullanıcıları göre kullanılamaz ışık halkası geldi. Ayarları başkalaşmak isteyen kullanıcılar “WhatsApp mahremiyet ayarları değiştirilemedi. Lütfen sonra baştan deneyiniz.” uyarısı ile karşılaşıyor.

Bu tarz bir hatanın karşımıza çıkması akıllara uygulamaya herhangi bir hücum olup olmadığını getiriyor. Şirket göre henüz resmi bir izah etme gelmedi. Ama şirketin bu sorunu düzeltmek için en kısa zamanda yeni bir güncelleme çıkarması bekleniyor.

Bir Takım kullanıcılar bunu yeni nitelik olara lanse etse de sunucu tarafında oluşan bir sorun ile alakalı olduğunu düşünülüyor.

Güncelleme:

Son görülme özelliği lahza itibarı ile yeniden kullanılabilir ayla geldi. Şirket tarafından az önce resmi bir yorumlama yayınlanmadı.

WhatsApp is experiencing issues when updating privacy settings. https://t.co/tpSGoRxGsr

— WABetaInfo (@WABetaInfo) June 19, 2020

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.