DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C
Çar 21°C

Nokia 3.4 özellikleri ve tasarımı sızdırıldı! Geekbench performans testi sonrası, giriş seviye olması beklenen Nokia 3.4 özellikleri ve tasarımı hakkında…

30.08.2020
A+
A-

İşlemci açısından Bengal kod adı hem 460 hem de 662 için kullanılıyor. İki işlemci de giriş seviyesi olsa da, 662 saat hızı performansıyla öne çıkıyor. Nokia 3.4 tasarımı henüz belli olmasa da, telefonun gerçek görüntüsüne dayandığı iddia edilen bir hayran tasarımı ortaya çıktı. Arka kameraların dairesel olarak yerleştirildiği bu tasarımda 13 Megapiksel ana kameraya 2 ve 5 Megapiksellik iki kameranın eşilik etmesi bekleniyor.

Snapdragon 460 sahada: Nokia 3.4 performans testi

Nokia 3.4 Geekbench testi gün yüzüne çıktı. “Doctor Strange” olarak adlandırılan bu modelin performansı ve özellikleri nasıl?

Ekran tarafında ise 6,5 inçlik, 19:9 oranında HD Plus ile karşı karşıya kalıyoruz. Ön kısımda ortada yer alan delik kısmında ise 8 Megapiksel çözünürlüğüne sahip selfie kamerası bulunacak.

Sızıntılara bakılırsa telefonun micro USB ile şarj olacağı ve 3,5 mm jak çıkışı ile gelmesi bekleniyor. Telefonun pil tarafında ise 4.000 mAh batarya karşımıza çıkacak. Telefonda kullanılacak işlemcinin 460 ya da 662 olması ise fiyat ve performans açısından çok az da olsa fark yaratacak.

Doctor Strange kod adlı 3.4 özellikleri, giriş seviyesinde olmasına karşın iyi görünüyor. Modelin Wolverine kod adlı 2.4 ile birlikte 3 Eylül tarihinde tanıtılması bekleniyor. Yine markanın orta seviye telefonları 6.3 ve 7.3’ün de yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

Uzun süre sessizliğe gömülen Nokia’nın yeni modellerini nasıl buldunuz? Nokia 3.4 sizce nasıl bir fiyat aralığına sahip olacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.