DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Huawei Mate 9 Oreo güncellemesi Türkiye’de yayınlandı!

05.01.2018
A+
A-

Huawei Mate 9 Android Oreo güncellemesi hem baz model hem de Mate 9 Pro ve Mate 9 Prosche Design Edition için geçtiğimiz ayın başlarında ilk olarak Çin’deki kullanıcılara sunulmuştu.

Güncelleme ile birlikte Android Oreo sürümü ve EMUI 8.0 arayüzüne kavuşan model, Android Oreo sürümünde yer alan picture-in-picture görünümü, otomatik tamamlama iyileştirmeleri ve diğer tüm yeni özelliklere kavuşmuş oldu.

Mate9’un gücüne güç katacak Android OREO yayında! İki hafta içinde tüm kullanıcılarımıza kademe kademe dağıtılacak olan güncelleme Türkiye’de yayına alındı! pic.twitter.com/246kND3wCe

— Huawei Mobil Türkiye (@HuaweiMobileTR) 5 Ocak 2018

Bunların yanı sıra Mate 9 için yetkililer, Huawei’nin özellikle Mate 10 modeliyle bir üst noktaya taşıdığı yapay zeka konusunda da geliştirmeler yaptı. Dinamik duvar kağıtlarına da kavuşan Huawei Mate 9’ün ardından güncellemenin Huawei P10 ve Honor V9 modelleri içinde sunulması bekleniyor.

:: Telefonunuzu Oreo sürümüne güncellediniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.