DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

WhatsApp kullanıcıları bu habere dikkat!

17.11.2022
A+
A-

ShiftDelete’ten Helin Pastacı’nın haberine göre WABetaInfo, geçtiğimiz aylarda yeniliğin test aşamasında olduğunu duyurmuştu. Yani bu özellik uzun süredir test aşamasında kararlı sürüme gelmek için bekliyor. 

WhatsApp grup sohbetleri için anket özelliği, tartışmaları eğlenceli hale getirecek

WhatsApp, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Anketler Burada başlığı altında “Artık grup sohbetlerinde karar vermek çok daha kolay ve çok daha eğlenceli.” yazarak gruplar için anket özelliğini duyurdu. WABetaInfo, grup sohbetleri için anketi test etmeye başladığını geçtiğimiz Mayıs ayında açıklamıştı.

12 taneye kadar olacak anket seçenekleri, fikir ayrılığı yaşayan WhatsApp grupları için oldukça kullanışlı olması bekleniyor.

Çünkü özellikle okul ve iş odaklı bazı WhatsApp grupları, yeni fikirlerin tartışılması için kullanılıyor. Bu sorun da uzun süren anlaşmazlıkların önüne geçiyor.

Anket özelliği aynı zamanda Meta çatısı altındaki Instagram’daki hikayelerde uzun süredir yer alıyor.

Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, ek olarak geçtiğimiz günlerde Ortak Hesap özelliğini de test etmeye başladı.

Şimdilik test aşamasındaki fonksiyon, 4 farklı cihazın tek hesaba senkronize olarak bağlanmasına imkan sunacak.

Meta çatısı altında yer alan Facebook, Instagram ve WhatsApp; eksik olan özellikleri bünyelerine taşıyor.

Kullanıcıları için en iyi deneyim sunmaya çalışan platformlar, kendilerini sık sık yeniliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.