DOLAR 32,2658
EURO 34,7175
ALTIN 2.401,17
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 19°C

WhatsApp karanlık mod için yeni özellik geliyor Kullanımda olan WhatsApp karanlık mod için yenilik geldi. Rengi kullanıcıların istediği gibi yapan tatbik…

16.06.2020
A+
A-

Keza Android ayrıca de iOS kullanıcıları için karanlık modun kullanımı devam ediyor. Mesajlaşma esnasında göz sağlığını gözetmek ve pil tasarrufu yerine getirmek amacıyla getirilen özellik için icat WhatsApp Beta’da ortaya çıktı. Kullanıcıların karanlık modu etkin ettikten daha sonra öbür renk seçeneğine sahip olabildiği keşfedildi.

Yeni renk seçeneği halihazırda kullanılan renklere çok aynı. Fakat bu rengin azıcık daha koyu ışık halkası getirilebildiği görülüyor. Halihazırda WhatsApp karanlık mod niteliğinde koyu yeşil renk gönderilen mesajlar için ve koyu gri renk gelen mesajlar için kullanılıyor. Yeni özellikte gelen mesaj renginin aynı olduğu, gönderilen mesaj renginin birazcık daha açık yeşil olduğu görülüyor.

Özelliğin hala geliştirme aşamasında olduğunu ve karalı sürümle kullanıcılarla ulaşmasına zaman olduğunu belirtmekte yarar var. Uygulamanın bunu test amaçlı yapmış olabileceği ve bambaşka renk seçeneklerini de kullanıcılara getirebileceği düşünülüyor. Bu öbür renk seçebilme özelliği az önce kesinlik kazanmasa da kullanıcılar kadar beğenilebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.