DOLAR 32,1895
EURO 34,9461
ALTIN 2.506,22
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Kripto Piyasasında Sert Satış Dalgası

Kripto piyasasında yaşanan sert satış dalgasıyla ilgili güncel gelişmeler, analizler ve yorumlar bu içerikte! Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralardaki düşüşler hakkında detaylı bilgi.

30.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasası sert satış baskısıyla kırmızı bölgenin derinliklerine doğru ilerliyor. Lider kripto Bitcoin, psikolojik destek 60 bin doları kaybetmemek için mücadele ediyor. Altcoinler ise daha derin kayıplarla ağır darbeler alıyor.

Balina İşlemlerinde Artış

Balina İşlemlerinde Artış

Balinalar da hareket halinde. Analitik platformu Santiment, Cardano’nun (ADA) 100 bin doları aşan balina işlemlerinde önemli bir artışa tanık olduğunu paylaştı. Altcoin için Pazartesi günü günlük balina işlemleri 1.776’ya ulaştı. Bu, 8 Kasım 2023’ten bu yana en yüksek günlük işlem sayısına işaret ediyor.

  • Santiment’e göre, balina aktivitesindeki bu tür ani artışlar, piyasa duyarlılığındaki potansiyel değişimleri gösterebilir.
  • Intotheblock da ADA’daki balina aktivitesine dikkat çekti ve etkili yatırımcılar arasında artan ilgi olduğunu belirtti.

Cardano’nun piyasa değeri 13 Mart’tan bu yana %43 küçüldü. Bu durum, son birkaç hafta içinde değerlemesinde önemli bir düşüş olduğunu gösteriyor.

Altcoin Fiyat Performansı

Altcoin Fiyat Performansı

Balina aktivitesindeki artışa rağmen altcoin fiyatı yazı sırasında %4’ten fazla düşüşle 0,4357 dolara geriledi. Cardano, güçlü GitHub etkinliğine sahip önde gelen Layer 1 Blockchain ağları arasında konumunu koruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.