DOLAR 32,4438
EURO 34,7690
ALTIN 2.441,91
BIST 9.942,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

VW T-Cross 2019 tanıtım günü yaklaşıyor

10.10.2018
A+
A-

Araçta LED far donanımı ve 8 inçlik infotainment ekran opsiyonel olarak sunulacak. Kabin içinde 4 USB portu bulunacak olan model, anahtarsız giriş sistemine de sahip olacak. Olgun iç ve dış tasarımıyla dikkat çeken küçük crossover’da, şerit takip asistanı, ön bölge asistanı, kör nokta uyarı sistemi, arka trafik ikazı, şehir içi acil fren desteği ve yaya tanımlama özelliği gibi pek çok güvenlik donanımı (bazıları opsiyonel olmak üzere) sunulacak.

Yeni Audi A1 artık daha büyük ve daha güçlü

Paris Motor Show’da ilk kez görücüye çıkan Alman markanın kompakt yapıdaki temsilcisi yeni Audi A1, VW Polo ve Seat Ibiza’nın güncel modelleriyle aynı platformu paylaşıyor.

Yeni VW T-Cross’un 25 Ekim günü tanıtılması bekleniyor. Türkiye’ye ne zaman geleceği ise şimdilik meçhul. Aracın fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi paylaşılmadı. Ülkemizde oldukça rağbet görmesi muhtemel olan VW T-Cross hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.