DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Demet Evgar’dan hırsızlara mesaj!

07.10.2019
A+
A-

Daha öne Palavra isimli klasik eseri dijital dolandırıcılara uyarlayan BKM, bu kez de ‘Sana Ne!’ isimli şarkıyı seçti. Demet Evgar ile bir kez daha çalışan şirket, tüketicilere şifrelerini soran kötü niyetli kişilere dikkat çekiyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Demet Evgar BKM ile birlikte ‘Sana Ne!’ dedi

Finansal tüketicileri dolandırıcılara karşı daha dikkatli olma konusunda uyaran BKM, yeni kampanyasını başlattı. Daha önce Demet Evgar ile birlikte ‘Palavra!’ diyen şirket, bu kez de ‘Sana Ne!’ dedi.

BKM CEO’su Dr. Soner Canko, “Dijital dünyada böylesine fazla ayak izi bıraktığımız bir dönemde bilgi güvenliği geri plana atılamayacak derecede önemli. Dolandırıcılık teşebbüslerinin yüksek olduğu sektörlerde kullanıcıların güvenliğini sağlamaya yönelik uygulamalar iyileştirilse de en büyük iş kullanıcılara düşüyor. Bu noktada Demet Evgar’la böylesine ses getiren projelere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Palavra kampanyası ile birlikte Bilgi Güvende isimli web sitesine olan ziyaretlerinin arttığını söyleyen Canko, hayatın her alanında daha fazla kart kullandığımıza ve bu değişimin dolandırıcılık yöntemlerine de yansıdığına dikkat çekti.

Evgar’la hayata geçirdikleri ilk reklam filmi projesinin beklentilerinin de üzerinde bir yankı uyandırdığını söyleyen Canko, şöyle konuştu: “Kendisine bu projede bize destek vererek bilgi güvenliğiyle ilgili toplumsal farkındalığı artırmamıza katkı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Palavra filmimiz 80 milyonun üzerinde izlenme elde etti, eminim ki ikinci filmimiz de müthiş sonuçlar doğuracak. Yine çok eğlenceli ve akılda kalıcı bir projenin ortaya çıktığını düşünüyorum. Artık bilgilerimizi soran dolandırıcılara yanıtımız hazır, onlara ‘Sana Ne!’ diyeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.