DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Nokia 2 için Android 8.1 Oreo güncellemesi sunulmaya başlanıyor!

31.12.2017
A+
A-

Şirket Android Oreo güncellemesini ilk olarak Nokia 8 için sunmuştu. Daha sonra HMD Global bu güncellemenin arkasından Nokia 5 ve Nokia 6 için Beta süreci başlatmıştı. Şimdi de firmanın giriş seviyeli akıllı telefonu için aynı durum söz konusu olmuş durumda.

Güncelleme hakkında resmi açıklama şirketin ürün sorumlusu Juho Sarvikas tarafından yapıldı. Sarvikas, yeni güncelleme ile cihazın Android 8.0 almayarak direk olarak Android 8.1 sürümüne geçiş yapacağını ifade etti. Ayrıca Juho, yeni güncellemenin cihaza ne zaman sunulacağı konusunda hiçbir açıklama da bulunmadı.

Sarvikas, giriş seviyeli cihazın 1GB RAM ve hafıza yetersizliği konusunda ise Android Go ile bellek yönetimi sorunlarının ortadan kalkacağını ve bunun Android 8.1 Oreo ile de uyumlu olacağını söyledi. Yeni Android Oreo güncellemesinin en kısa zamanda sunulması bekleniyor.

:: Güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.