DOLAR 32,6015
EURO 34,7765
ALTIN 2.414,40
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

macOS High Sierra 10.13.5 çıktı!

02.06.2018
A+
A-

macOS High Sierra güncellemesi ile Mac bilgisayarlar için kararlılık, performans ve güvenlik artışı sağlanıyor. Apple’ın bu güncellemeyi tüm kullanıcılar için önerdiğinin de altını çizmek gerek.

iOS 11.4 ile sunulan iCloud’daki Mesajlar desteği de artık iMac, iMac Pro, MacBook, MacBook Pro ve Mac Pro modellerine de gelmiş durumda. Mesajları ilişikleriyle birlikte iCloud bulut servisinde saklamanızı ve bilgisayarınızda yer açmanızı sağlayan özellik, birçok kullanıcının depolama alanı sorunlarına çare olacak. Bu özelliği etkinleştirmek için Mesajlar > Tercihler menüsüne girip Hesaplar > iCloud’daki Mesajlar’ı Etkinleştir seçeneğini seçmeniz yeterli.

Özelliği etkinleştirmeniz ile birlikte, örneğin Mac bilgisayarınızdan bir mesaj sildiğinizde bu mesaj en son yazılım güncellemesi yüklü olan tüm Mac, iPhone, iPad cihazlarınızdan da silinmiş olacak. Ayrıca, sıfırdan yeni bir Mac kurulumu gerçekleştirdiğinizde de mesaj geçmişiniz doğrudan bu yeni bilgisayarda da yer alacak.

iOS 11.4 yayınlandı! İşte sunulan tüm yenilikler!

Beklenen iOS 11.4 güncellemesi sonunda kullanıcılarla buluştu. iPhone ve iPad için sunulan iOS 11.4 özellikleri ve yenilikleri neler? AirPlay 2 ve iMessages için iCloud ne sağlayacak? İşte, tüm cevaplar!

Kurumsal içerik olarak ise SCEP iş yüklerinde kullanılan değişkenlerin artık düzgün şekilde genişlemesi sağlanmış durumda. Bununla birlikte, SCEP yükünün KeyIsExtractable anahtarı false olarak ayarlandığında, Wi-Fi iş yükü ve SCEP iş yükü içeren konfigürasyon profilleri yüklenebiliyor.

macOS 10.13.5 güncellemesini Mac App Store üzerinden hemen indirip yükleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.